Gdzie produkowany jest Arteon?
Gdzie produkowany jest Arteon?
Tak z ciekawości to gdzie produkują Arteona? Tylko w Niemczech?
- Blazio1946
- Posting Freak
Re: Gdzie produkowany jest Arteon?
Tak żeby być bardziej dokładnym to by pewnie trzeba powiedzieć, że w Chinach a składany jest w DE
a propos produkcji...
ktoś ma jakieś potwierdzone info że w związku z koronavirusem mają zamknąć fabryke w Wolfsburgu i wstrzymać produkcję?
ktoś ma jakieś potwierdzone info że w związku z koronavirusem mają zamknąć fabryke w Wolfsburgu i wstrzymać produkcję?
- Osfald
- Senior Member
Chyba nawet na forum dyskutowano temat produkcji Arteona w Afryce... ponoć niektórzy w Europie dziwili się widząc swój VIN i toczyli wojenki z dystrybutorami chcąc mieć samochód z europejskiej fabryki
Arteon 2.0 TSI i cztery dwudziestki nadal pracują w firmie. Sobie sprawiłem 3L kota V6 z kompresorem
Arteon jest tylko w Emden produkowany.
Tak, wszystkie Fabryki VW sa zamkniete na minimum 14 dni.
Tak, wszystkie Fabryki VW sa zamkniete na minimum 14 dni.
Miałem mieć odbiór na poczy czerwca więc się przedłuży chociaż z drugiej strony pewnie mają mniej zamówień więc może przyśpieszą
U mnie początkowo produkcja w tygodniu 10 potem przedstawili na 13 a ostatnio miało być w 15. Będzie obsuwa.
Czy salon was informował że zaczęto produkcję? Gdzie? Kiedy będzie gotowe? U mnie po wpłaceniu zaliczki dziękuję i do zobaczenia. Minoł miesiąc.