Lądowanie profilu użytkownika - brak reakcji
Lądowanie profilu użytkownika - brak reakcji
To że system w moim Arteonie bez przerwy się wiesza jakby zaakceptowałem. Dzisiaj pojawił się jednak nowy problem. Pojawia mi się pierwsza strona z napisem Witaj i lądowanie profilu użytkownika. Kręci tak bez przerwy i nic innego nie działa. Reset przyciskiem niczego nie zmienia. Czy ktoś miał podobny problem i wie jak to naprawić?
Arteon Shooting Brake R 2.0 TSI 320HP
Re: Lądowanie profilu użytkownika - brak reakcji
U mnie nic się nie wiesza, a taką sytuację z ładowaniem miałem raz, kiedy akurat wyjechałem poza zasięg sieci. Napisz może jaki rocznik, bo to pewnie sporo zmienia.
2020 czyli MIB 2,5 Gdy odebrałem samochód z salonu to system restartowaniem minimum 1 raz dziennie. Przeważnie z powodu braku dźwięku. Po ostatniej aktualizacji było lepiej ale nie idealnie. Teraz kaplica bo niczego nie da się włączyć. Ani radia, ani nawigacji czy zwykłych ustawień samochodu.
Arteon Shooting Brake R 2.0 TSI 320HP
Miałem identyczną sytuację. A przytrafiła się zaraz po odebraniu auta z serwisu (wymiana szyby), więc przejechałem na drugą stronę drogi do ASO. Po krótkiej weryfikacji okazało się, że bez serwisu się nie obejdzie. W efekcie 3h wgrywania nowego softu/aktualizacji sterownika. Od tego czasu, już 2 m-ce, spokój. Z drugiej strony nigdy wcześniej nie miałem problemu z MIB, zawiesił się raz a porządnie.
ja miałem zawieche na 10k km i na 15k km xD odpięcie klemy pomaga xD narazie mam 22k ale czuje że wkrótce powtórka na serwisie wspomnę o tym bo masakra. Raz mi zacięło to w samochodzie kluczykiem zamknąłem i otworzyłem i załadowałoB4rtek pisze: ↑24.06.2021, 16:08To że system w moim Arteonie bez przerwy się wiesza jakby zaakceptowałem. Dzisiaj pojawił się jednak nowy problem. Pojawia mi się pierwsza strona z napisem Witaj i lądowanie profilu użytkownika. Kręci tak bez przerwy i nic innego nie działa. Reset przyciskiem niczego nie zmienia. Czy ktoś miał podobny problem i wie jak to naprawić?