Witam.
Zwracam się do Was moi drodzy z prośba o pomoc. Od paru dni jestem użytkownikiem arteona shooting brake r line 4 Motion. Przesiadłem się z passata 2017 i ku mojemu zaskoczeniu wiele bajerow które były w pssacie tu jakoś niedostępne albo wielki problem z nimi.
1. Połączyłem telefon i ustawiłem ulubione kontaktu ze zdjęciami
Problem- już na drugi dzień ukazały się puste okienka z informacja ze nie pobrano kontaktów???
Dzień wcześniej tak ale na drugi nie. Po paru godzinach znowu się pojawiły ale ku mojemu zaskoczeniu zdjęcia rozmazane o mało czytelne od samego początku czego nie miałem w passacie tam było ekstra.
Przez kilka dni tak wariowal. Odinstalowałem i zainstalowałem na nowo telefon ale kontaktów tym razem nie przerzucił do siebie.
2. Czytanie znaków- pokazuje tylko na centralnym kokpicie przed oczyma ??? W passacie miałem przed oczyma i na Discovery pro.. tu tylko przed oczyma.
2. W passacie czytało zakaz wyprzedzania tu już nie?
Myślałem ze jak zmieniam auto na wyższy model to bajery z passata przejada jako standard a tu się okazuje ze jest wręcz odwrotnie.
Czy i gdzie jest błąd ? Ktoś pomoże ? Z góry dziękuje…
Problem z importem kontaktów iphone 12 pro max
Re: Problem z importem kontaktów iphone 12 pro max
1. U mnie są normalnie, może coś z konfiguracją telefonu?
2. Jak naciśniesz przycisk "Home" to można sobie wybrać kafelek, na którym wyświetla znaki (przytrzymaj długo palcem jeden z mniejszych kafelków na postoju).
3. Nie wiem w sumie, nigdy nie zwracałem uwagi na to jakie znaki czyta, ale wydawało mi się, że tylko ograniczenia prędkości.
2. Jak naciśniesz przycisk "Home" to można sobie wybrać kafelek, na którym wyświetla znaki (przytrzymaj długo palcem jeden z mniejszych kafelków na postoju).
3. Nie wiem w sumie, nigdy nie zwracałem uwagi na to jakie znaki czyta, ale wydawało mi się, że tylko ograniczenia prędkości.
Re: Problem z importem kontaktów iphone 12 pro max
Jeśli chodzi o czytanie znaków, to nigdy nie widziałem nic poza ograniczeniami prędkości.
Arteon Elegance 2.0 TSI 190KM (MY2018)