Cześć,
kilka dni temu wyskoczył mi komunikat jak w temacie. Auto dokładnie umyłem mając cichą nadzieję, że gdzieś go przyćmił brud, niestety nadaremni. Czy mogę zrobić coś jeszcze przed wizytą w ASO? Jest sens podważyć znaczek od strony wewnętrznej komory silnika i przedmuchać radar lub zrobić coś innego?
Front Assistance niedostępny
Re: Front Assistance niedostępny
Być może, przypadkowo wyłączyłeś tę funkcję. Sprawdź w menu.resc7 pisze: ↑09.10.2024, 06:16Cześć,
kilka dni temu wyskoczył mi komunikat jak w temacie. Auto dokładnie umyłem mając cichą nadzieję, że gdzieś go przyćmił brud, niestety nadaremni. Czy mogę zrobić coś jeszcze przed wizytą w ASO? Jest sens podważyć znaczek od strony wewnętrznej komory silnika i przedmuchać radar lub zrobić coś innego?
Miałem identyczną sytuację i po przyjeździe do ASO najadłem się wstydu, gdy przyjmująca auto osoba dwa razy kliknęła w przyciski na kierownicy i problem został usunięty.
Ave Arteon
Obyś Żył Wiecznie!
Pozdrawiam.
MY 2021 R-Line TSI 190 kM
Obyś Żył Wiecznie!
Pozdrawiam.
MY 2021 R-Line TSI 190 kM
Re: Front Assistance niedostępny
Próbowałem, jak ją wyłączam to wyłączam i jest napisane „wyłączone” u mnie niestety jest „niedostępny” dodatkowo przez to nie dzielę tempomat.