Czy "Niemce nie lubio" tego modelu czy ja miałem takie szczęście?
Masz rację... ale nie przeczy to mojej opinii... mając słaby gust nie kupują ładnego auta z zewnątrz skoro w środku i tak maja "Armaniego"...ppablosss pisze: ↑12.03.2019, 23:27Nie zgadzam się z opinią elninjo. Na tzw. zachodzie często jeżdżą bardzo przeciętnymi autami. Na tzw. zachodzie generalnie częściej niż u nas większość ludzi byle jak się ubiera, większość kobiet słabiej o siebie dba, większość ludzi ma w nosie estetykę.
Polacy zwyczajnie mają lepszy gust stąd więcej u nas Arteonów ;-)
W środku Arteona jest "Pastucci"mając słaby gust nie kupują ładnego auta z zewnątrz skoro w środku i tak maja "Armaniego"
Byłem niedawno w Insbrucku, kręciłem sie po Alpach i ku mojemu zdziwieniu widziałem tam największe zagęszczenie Dusterów ever. Do tego bardzo dużo Golfów variantów, Sharanów, itp. Doszedłem do wniosku, że Austriacy kupują samochody bardzo praktycznie i oszczędnie. Najwidoczniej nie zwracają uwagi na prezencje jak u nas.ppablosss pisze: ↑12.03.2019, 23:27Na tzw. zachodzie często jeżdżą bardzo przeciętnymi autami. Na tzw. zachodzie generalnie częściej niż u nas większość ludzi byle jak się ubiera, większość kobiet słabiej o siebie dba, większość ludzi ma w nosie estetykę.
Polacy zwyczajnie mają lepszy gust stąd więcej u nas Arteonów ;-)