Uszkodzona felga
Uszkodzona felga
Hey, pierd.... krawężnik zaatakował mi felgę. Obdarta z czarnej skóry Rosario 20" w górnej części z ubytkiem okolo 1mm na długości 8cm szerokości 3mm po łuku. Czy ktoś to może przerabiał??
Koszt, czas naprawy?
P.s. posiadam dodatkowo ubezpieczenie Alliance "Równa droga" podczas kupna samochodu, czy z tego tytułu mozna to podciągnąć??
Ktoś miał wątpliwa przyjemność to robić?
Koszt, czas naprawy?
P.s. posiadam dodatkowo ubezpieczenie Alliance "Równa droga" podczas kupna samochodu, czy z tego tytułu mozna to podciągnąć??
Ktoś miał wątpliwa przyjemność to robić?
R-Line 2.0 TDI 400Nm 190 KM DSG7 - Kurkuma - Stage1 - 480Nm 231KM
- pablo_bios
- Member
- Kontakt:
Re: Uszkodzona felga
Miałem podobną przygodę ze swoją Rosario... Omijałem jakiegoś lisa, który wbiegł mi na drogę i zahaczyłem o wysepkę. Chciałem robić felgę, ale nie bardzo się to opłacało, więc z ubezpieczenia zamówiłem nową
Wszystko szybko i sprawnie przebiegło.
Wszystko szybko i sprawnie przebiegło.
www.instagram.com/pablobios
www.project-car.pl
Profesjonalne doradztwo przy zakupie samochodu.
tel. 725 081 724
Profesjonalne doradztwo przy zakupie samochodu.
tel. 725 081 724
Dobry zaklad wezmie ze 300-400 stowy jak sie da zrobic. Wrzuc foto
Arteon 2.0 TSI 280 km 4motion
Dzwoniłem do jednej firmy, proponują nadlanie aluminium szlif i malowanie felgi.
Całość 3-4 dni cena 400zł
Całość 3-4 dni cena 400zł
@ToMili
Takie coś to bym pędzelkiem podmalował i miał gdzieś Za chwilę może być podobna historia. Ciężko utrzymać 20 cali w idealnym stanie w naszym kraju. Pomalować co najwyżej przed sprzedażą / zdaniem auta. Tak to szkoda zachodu. 99 % ludzi poza Tobą tego nie zobaczy.
Takie coś to bym pędzelkiem podmalował i miał gdzieś Za chwilę może być podobna historia. Ciężko utrzymać 20 cali w idealnym stanie w naszym kraju. Pomalować co najwyżej przed sprzedażą / zdaniem auta. Tak to szkoda zachodu. 99 % ludzi poza Tobą tego nie zobaczy.
Ja zamykam oczy i to widzę ;P ale poczekam jakiś czas, zejdzie ciśnienie i pomyślę racjonalnie;)Dorth pisze: ↑19.04.2019, 21:05@ToMili
-
- Member
Przykra sprawa
Też bym to zaprawką zrobił. Za chwilę, czego oczywiście nie życzę, będą kolejne rysy. Profil 35 na krawężnik to niestety mało.
Też bym to zaprawką zrobił. Za chwilę, czego oczywiście nie życzę, będą kolejne rysy. Profil 35 na krawężnik to niestety mało.
Po to masz ubezpieczenie rowna droga zeby z niego skorzystac
VW Arteon R-Line 2.0 TSI 190
Nie ma nadlania tylko trzeba naspawac aluminim co zrobi wieksza szkode a potem pomalowac cale kolo. Tu wystarczy prawdopodobnie tylko zeszlifowanie, wyrownanie i wpylenie, praktycznie nie bedzie widac.
Znajdz w necie firme Kijanka w Kielcach i wyslij im to zdjecie, mi robili podobne usxkodzenia za 80 zl. W dwie godziny
Znajdz w necie firme Kijanka w Kielcach i wyslij im to zdjecie, mi robili podobne usxkodzenia za 80 zl. W dwie godziny
Arteon 2.0 TSI 280 km 4motion