Prace konserwacyjne na forum
Prace konserwacyjne na forum
Jak zapewne zauważyliście w dniu dzisiejszym forum było czasowo niedostępne. Przepraszam za utrudnienia - szukamy lepszego rozwiązania, głównie lepiej działającego na mobilnych urządzeniach.
Niestety kilka przetestowanych wariantów nie spełniło naszych wymagań. Szukamy dalej aby jak najszybciej udostępnić Wam forum w wygodnej formie
Cieszy nas, że forum się rozwija dlatego liczymy na Wasze opinie co jeszcze chcielibyście widzieć na forum.
Niestety kilka przetestowanych wariantów nie spełniło naszych wymagań. Szukamy dalej aby jak najszybciej udostępnić Wam forum w wygodnej formie
Cieszy nas, że forum się rozwija dlatego liczymy na Wasze opinie co jeszcze chcielibyście widzieć na forum.
Re: Prace konserwacyjne na forum
W mojej ocenie obecny silnik forum jest najpopularniejszym, a co za tym idzie najbardziej czytelnym interfejsem. Fajnie jakby pozostał ;-)
- guttentager
- Member
Jakie są ograniczenia załączników? Nie potrafię dodać żadnych zdjęć.
guttentager, załączniki poprawione - powinno wchodzić do 10MB na pojedynczy plik i max 10 załączników do posta
- guttentager
- Member
sygnatura wyłączona?
Można by jakieś logo ustawić. I może kolorki inne niż domyślne. Fajnie by wyglądał Arteonowy żółty "kurkuma"
a jakie masz logo? u mnie to wygląda tak:
Jeśli chodzi o podpis, powinniście móc go ustawić:
ucp.php?i=ucp_profile&mode=signature
ucp.php?i=ucp_profile&mode=signature
U mnie jest domyślne logo phpBB, zarówno na komórce jak i komputerze.