"wykwity" na chromach
- Blazio1946
- Posting Freak
Re: "wykwity" na chromach
Listwy były przed malowaniem całkowicie zmatowione? Ja mam oklejone a wstępnie chciałem malować ale mi to odradzili, że lakier na tym się słabo trzyma.
Daj znać po kilku tkm i po kilku myciach.
Daj znać po kilku tkm i po kilku myciach.
Oddałem do lakiernika, zeszlifowal. Podkład baza i klar.
Ja to tylko zostawię jak specjaliści z ASO założyli nowy grill. Oczywiście maja poprawić, ale profesjonalizm trzeba pochwalić
Na kimś się trzeba uczyć :-)
Dlatego ja zwlekałem długo z naprawami typu wymiana głośników w innym VW, gdzie trzeba wiercić wszystkie drzwi, ale potem zrobili profeska :-)
-
- Junior Member
Witam
Mam pytanie do tych co te chromy wymieniali. Czy można zamawiać i wymieniać pojedyncze nakładki na grillu z przodu ? Nie wszystkie mam takie zle, a samochod po gwarancji wiec to za własna kasę. Przede wszystkim purchle mam na tych małych po bokach oraz na tej najniższej, a takze niestety na obramowaniu emblematu VW :-(
Czy orientuje się ktos czy da się to zakleić folia, ale chromowana? istnieje taka? Bo może taka folie będzie trwalsza od tego "oryginalu" ?
Mam pytanie do tych co te chromy wymieniali. Czy można zamawiać i wymieniać pojedyncze nakładki na grillu z przodu ? Nie wszystkie mam takie zle, a samochod po gwarancji wiec to za własna kasę. Przede wszystkim purchle mam na tych małych po bokach oraz na tej najniższej, a takze niestety na obramowaniu emblematu VW :-(
Czy orientuje się ktos czy da się to zakleić folia, ale chromowana? istnieje taka? Bo może taka folie będzie trwalsza od tego "oryginalu" ?
VW Arteon '18 2.0 TDI 240PS R-Line 4MOTION
Przedni zderzak składa się chyba z ok. 20 części. Przy części chromów jest możliwa wymiana pojedynczych elementów ale nie wszystkie. Zderzak składa się z 3 głównych elementów boki + środek, plus grill dolny i górny.