Dzisiaj omijałem gołębia awaryjnie i to samo, samochód pływa

Nie omija się ptaszków, kotków i innych piesków przy większych prędkościach, jeżeli nie chcesz narazić siebie/rodziny.
Wszystko to wiem od dawien dawna, ale niech sobie każdy sam wybada jak ten samochód może się zachowywać - ten test łosia to skrajna sytuacja, ale to zachowanie czuć przy dużo niższych prędkościach. Po prostu dla mnie nie jest "zwarty" i tył żyje swoim życiem.Blazio1946 pisze: ↑11.06.2020, 22:47Nie omija się ptaszków, kotków i innych piesków przy większych prędkościach, jeżeli nie chcesz narazić siebie/rodziny.
Panowie,alcalu pisze: ↑11.06.2020, 23:23Wszystko to wiem od dawien dawna, ale niech sobie każdy sam wybada jak ten samochód może się zachowywać - ten test łosia to skrajna sytuacja, ale to zachowanie czuć przy dużo niższych prędkościach. Po prostu dla mnie nie jest "zwarty" i tył żyje swoim życiem.Blazio1946 pisze: ↑11.06.2020, 22:47Nie omija się ptaszków, kotków i innych piesków przy większych prędkościach, jeżeli nie chcesz narazić siebie/rodziny.
Takie pajacowanie w sam raz dla gimbazy...
Od 2019 były już te liczniki. Mój jest z października 2019 i też posiada takowy licznik.Yan pisze: ↑20.07.2020, 12:51W tym ostatnim videoteście wyżej zauważyłem, że Active Info Display wygląda inaczej niż te, które widywałem. Wskaźnik poziomu paliwa i temperatury wyleciał poza ekran na bok, ekran jest prostokątny bez tych ładnych wyciec gdzie był obrotomierz i prędkościomierz a sama grafika też inna? To jakaś biedniejsza wersja tych AID na tym filmie?