Black czy Silver? który wybrać
- Blazio1946
- Posting Freak
Re: Black czy Silver? który wybrać
RTi dopłaca do wartości fakturowej do 3 lat.
Miałem szkodę całkowitą na 18 miesięcznym passacie i dostałem do wartości faktury.
Mój był jeszcze mniej tkniety, nie wystrzeliy poduszki czolowe, uderzenie w boczny słupek.
Pozniej poszukam bo już tu kiedyś wrzuciłem link.
Miałem szkodę całkowitą na 18 miesięcznym passacie i dostałem do wartości faktury.
Mój był jeszcze mniej tkniety, nie wystrzeliy poduszki czolowe, uderzenie w boczny słupek.
Pozniej poszukam bo już tu kiedyś wrzuciłem link.
- Blazio1946
- Posting Freak
Z wątku Gap czy RTi
Blazio1946 pisze: ↑11.04.2018, 08:39Masz tu mój opis szkody całkowitej na 1,5 rocznym passacie b8.
https://forum.vw-passat.pl/topic/58877- ... -praktyce/
Dodam tylko, że na arteona też wziąłem rti zamiast gap. Co prawda gap jest na 4 lata/rti na 3 ale dopłaty z gapu są niższe( liczą % nie pamiętam dokładnie cos do max 40% ) a w 4 roku może ich w ogóle nie być.
-
- Member
Wszelkie przetłoczenia widać lepiej na srebrnym. A w Arteonie chodzi o te smaczki.
Srebrny Kolor to kwestia gustu ale jak pisaly osoby wczesniej w tym watku, czarny wyglada tylko ladnie w salonie i garazu po umyciu. Mialem dwa auta, jedno srebrne drugie czarne i potwierdzam, na srebrnym mniej widac brud.
Zdecydowanie srebro (wg. mnie).
eRlinia 2.0 teesi + blisko 600 Nm w ośce
Srebro :-)
- Osfald
- Senior Member
Black only
Arteon 2.0 TSI i cztery dwudziestki nadal pracują w firmie. Sobie sprawiłem 3L kota V6 z kompresorem
-
- Member
Mam Silver i mogę napisać, że to najbardziej praktyczny kolor jaki miałem do tej pory, bo to kolor brudu
Czasami zastanawiam się kiedy był myty, bo nic na nim nie widać. Po umyciu wyostrzają się przetłoczenia.
Czasami zastanawiam się kiedy był myty, bo nic na nim nie widać. Po umyciu wyostrzają się przetłoczenia.
VW Arteon R-Line 2.0 TDI 190 4MOTION
Jeśli chodzi o R-Line, to dużej palety kolorów tu nie ma. Wybrałem silver i każdemu ze znajomych się podoba. Harmonizuje z czarnym tylnym spojlerem, czarnym wykończeniem tylnych lamp jak też z czarną (a właściwie szarą) tapicerką, niklowe listwy grilla i atrapy wydechów prezentują się na srebrnym tle bardzo dobrze. Powtórzyłbym ten wybór jeszcze raz.
Ave Arteon
Obyś Żył Wiecznie!
Pozdrawiam.
MY 2021 R-Line TSI 190 kM
Obyś Żył Wiecznie!
Pozdrawiam.
MY 2021 R-Line TSI 190 kM