Discover Pro vs Discover Media
Re: Discover Pro vs Discover Media
Koledzy,
nie wiedziałem gdzie podpiąć temat to piszę tu.
Nie wiem co się dzieje przy odtwarzaniu media. Czyli: przełączam z "radio" na "media", na telefonie włączam jakiś filmik i następuje wyciszenie do poziomu "0-mute". Jak pokrętłem czy + na kierownicy podnoszę głos to się filmik pauzuje. Klikam "play" - wycisza się znowu do zera. Nie ma opcji odsłuchać tego.
Czy to jakieś zabezpieczenie, żeby w trakcie jazdy nic nie odpalać?
nie wiedziałem gdzie podpiąć temat to piszę tu.
Nie wiem co się dzieje przy odtwarzaniu media. Czyli: przełączam z "radio" na "media", na telefonie włączam jakiś filmik i następuje wyciszenie do poziomu "0-mute". Jak pokrętłem czy + na kierownicy podnoszę głos to się filmik pauzuje. Klikam "play" - wycisza się znowu do zera. Nie ma opcji odsłuchać tego.
Czy to jakieś zabezpieczenie, żeby w trakcie jazdy nic nie odpalać?
@fadros
Raczej nie ma takiego zabezpieczenia. Ja normalnie oglądam YouTube na telefonie a dźwięk mam przez głośniki w aucie. Robię to tak, że wybieram Media oraz źródło dźwięku Bluetooth 1. Wtedy na telefonie podgłaśniam dźwięk oraz normalnie za pomocą "kierownicy".
Raczej nie ma takiego zabezpieczenia. Ja normalnie oglądam YouTube na telefonie a dźwięk mam przez głośniki w aucie. Robię to tak, że wybieram Media oraz źródło dźwięku Bluetooth 1. Wtedy na telefonie podgłaśniam dźwięk oraz normalnie za pomocą "kierownicy".
Czy problemem może być iphone?
Mam to samo z IPhonem, klikasz później play x2 na nawi i działa ale jest to upierdliwe...
Racja, podziałało, ale znowu jest „ale”. Głośność można podnieść może do 1/8 skali i dalej ni chu chu więcej :/
Też da radę ale najpierw głośność na iPhonie, później na DM/DP ale zakres jest zupełnie inny niż z SD/CD.
Może ktoś sprawdzić ile ma dostępnego miejsca na dysku (Jukebox) w DP na pliki własne typu mp3. U mnie pokazuje 10.4 GB i max 3000 plików, trochę śmiesznie mało.
Arteon R-line 2.0 TDI 190 KM
W dobie Soptify to i tak stanowczo za dużo
A poważnie to nie napisali w instrukcji jaki jest podział pamięci użytecznej?
Mapy zajmują kilkanaście GB.
A poważnie to nie napisali w instrukcji jaki jest podział pamięci użytecznej?
Mapy zajmują kilkanaście GB.
W instrukcji nic nie ma o pojemności dysku. Poza tym Spotify to chyba tylko przez Android Auto czyli telefon przez kabel lub przez Bluetooth tylko trzeba odpalać zawsze aplikacje.
Arteon R-line 2.0 TDI 190 KM