App Connect
Re: App Connect
Do app connect wykorzystuję zrootowany drugi telefon na stałe podłączony w podłokietniku.
-
- Junior Member
Cześć!
Czyli bez zrootowania telefonu nie ma możliwości wyświetlenia ekranu telefonu na ekranie Discover Pro? Trochę lipa, bo mam nowy telefon i z pewnością rootowanie unieważniłoby gwarancję...
Czyli bez zrootowania telefonu nie ma możliwości wyświetlenia ekranu telefonu na ekranie Discover Pro? Trochę lipa, bo mam nowy telefon i z pewnością rootowanie unieważniłoby gwarancję...
Czyli jak mam normalnego zwykłego iPhone to appconect czyli wyświetlanie nie zadziała?
To po jaka cholerę to robią jak trzeba kombinować jak 15lat temu z dekoderami Polsatu
To po jaka cholerę to robią jak trzeba kombinować jak 15lat temu z dekoderami Polsatu
VW Arteon 2.0 BiTDI R 4MOTION
dla iPhone jest CarPlay, tam są supportowane wybrane aplikacje.
do wyświetlania całego ekranu służy Mirrorlink, działa podobno najlepiej z Sony (poszukajcie).
Czy ktoś z Was korzystał z tego typu usługi?Jest kilka ofert na allegro...
https://allegro.pl/oferta/vw-mib-mib2-m ... d6604cf017
O co chodzi z tym czytnikiem i jak sprawdzic czy mam odpowiednie USB...
https://allegro.pl/oferta/vw-mib-mib2-m ... d6604cf017
O co chodzi z tym czytnikiem i jak sprawdzic czy mam odpowiednie USB...
2.0 TSI 190 KM
zadziała po kabelku bez problemu. Do slotu karty sim w schowku wsadziłem dodatkową kartę i internet śmiga w Artku jak byk
Jaca, 280 koników
Nie wiem, czy to było wcześniej, ale miałem włączony CarPlay tak jak zawsze i ekran główny ten z mapą, muzyką i trasa do. Zawsze miałem tam mapy apple, a wczoraj nagle mi ta mapa przygasła i pojawiła się mapa Google. Nic nie ruszałem, nic nie zmieniałem.
R.I.P. Arteon 2.0tdi 190km R-line
Arteon 2.0tsi 190km R-line
Arteon 2.0tsi 190km R-line
Aktualizacja Google maps wniosła możliwość korzystania z ich rozwiązania na pulpicie. Widzisz Ty nie byłeś świadom tego ja natomiast usilnie chciałem to mieć a nadal mi nie działa.
Edit: W Superb już działa zatem w Artku tez pewnie tez będzie banglać
johnyPL
Arteon R-Line TSI 190KM JB4 241/385
Arteon R-Line TSI 190KM JB4 241/385