Czas oczekiwania na samochód
- guttentager
- Member
Re: Czas oczekiwania na samochód
Nie załadowało mi konfiguracji. Zapytaj sprzedawcy o elementy restrykcyjne, powinien mieć na bieżąco informacje z linii. Pamiętam jak w skodzie musiałem zmieniać design felgi, bo życzone wydłużały czas o 4 miesiące
Trzeba odpalić konfigurator, coś wybrać, przejść do podsumowania i wtedy załadować kod..
Zapytam, jutro ok. 12 jestem u handlowca, czekam jeszcze na oferty z leasingiem obcym, leasingiem VW i wynajmem.
Zapytam, jutro ok. 12 jestem u handlowca, czekam jeszcze na oferty z leasingiem obcym, leasingiem VW i wynajmem.
Arteon 2.0 TSI 280 KM Silver Pyrit
- guttentager
- Member
VW ma dobrą ofertę na leasing 3letni
witam zamowiony dzisiaj 18.01 ma byc w połowie maja tak mówił handlowiec a na zamówieniu pisze ze maks do 31.05 .
Ooo to super. Czyli mam szansę na dostawę przy zamówieniu do końca stycznia..
-
- Senior Member
Jezeli kogos interesuja warunki owul a przede wszystkim haczyki w umowach- sluze pomoca. Mozena nawet osobny dzial utworzyc.
Mój już w salonie, odbiór w nadchodzącym tygodniu.
Możliwe że samochód zamówiony załóżmy w tym tygodniu co nadchodzi byłby przed majówką?
Bo jakoś nie chce mi się wierzyć że tak szybko się uwiną...
Bo jakoś nie chce mi się wierzyć że tak szybko się uwiną...
Samochód zamówiony 25 października, fakturę odebrałem w poniedziałek, wczoraj zarejestrowany ale odbiór dopiero w przyszłym tygodniu, bo ponoć tak dużo samochodów wydają, że muszę niestety poczekać.
Samochód zamówiony. Oczekiwanie na Rline wydłużone przez restrykcje na felgi Montevideo. Zresztą nawet 20 Rosario mają taką samą restrykcję. Co za bezsens.
Mój wspólnik zamówił Elegance i będzie na koniec kwietnia.
Mój wspólnik zamówił Elegance i będzie na koniec kwietnia.