Doświetlanie zakrętów
RE: Doświetlanie zakrętów
Dzisiaj sprzedawca zapewniał mnie, że do września w standardzie był tylko LA a DLA wymagał dopłaty, może to kolega k1coR dostał w gratisie
Oni czasem sami nie wiedzą jak to jest...
- Blazio1946
- Posting Freak
Ja zamawiałem R line 30.09 i musiałem dopłacić do DLA.
Nie wiem może dostałem w gratisie bo zamawiałem go praktycznie zaraz po premierze i było dużo nie jasności w konfiguratorze. Tak samo zapewniali mnie, że jak nie wezmę Easy Open/Easy Close do klapy, to nie będę miał otwierania bez kluczykowego, czego totalnie nie chciałem (oczywiście jest to wygodne rozwiązanie ale niebezpieczne). Okazało się oczywiście, że mam Keyless Access i męczę się z klapą. Jedyna rzecz jakiej żałuje to właśnie Easy Open/Close do klapy.
- guttentager
- Member
No właśnie z opisami i wiedzą sprzedawców różnie bywa.
Miałem nadzieję, na elektryczną klapę, a easy open/close to kwestia machania nogą, czy opóźnionego zamykania.
Niestety, będzie manual ;-)
Z drugiej strony, jak dam dwa klocki żonie, to sama będzie mi klapę zamykać i otwierać
Miałem nadzieję, na elektryczną klapę, a easy open/close to kwestia machania nogą, czy opóźnionego zamykania.
Z drugiej strony, jak dam dwa klocki żonie, to sama będzie mi klapę zamykać i otwierać
Hehe dobre
guttentager do tej klapy trzeba się przyzwyczaić i porządnie nią walnąć lub docisnąć z góry, bo jest ciężka w cholerę, nie wiem czy twoja żona da radę Zapewne wyrobi się z czasem...
guttentager do tej klapy trzeba się przyzwyczaić i porządnie nią walnąć lub docisnąć z góry, bo jest ciężka w cholerę, nie wiem czy twoja żona da radę Zapewne wyrobi się z czasem...
Na słupku bocznym jest przycisk do wyłączania anteny keyless, może idzie ją wyłączyć na stałe?k1coR pisze: Nie wiem może dostałem w gratisie bo zamawiałem go praktycznie zaraz po premierze i było dużo nie jasności w konfiguratorze. Tak samo zapewniali mnie, że jak nie wezmę Easy Open/Easy Close do klapy, to nie będę miał otwierania bez kluczykowego, czego totalnie nie chciałem (oczywiście jest to wygodne rozwiązanie ale niebezpieczne). Okazało się oczywiście, że mam Keyless Access i męczę się z klapą. Jedyna rzecz jakiej żałuje to właśnie Easy Open/Close do klapy.
Koniecznie w bikini.guttentager pisze: No właśnie z opisami i wiedzą sprzedawców różnie bywa.
Hyper nie wiem gdzie na słupku bocznym jest ten guzik, nie widziałem nic takiego. W instrukcji natomiast jest opisana opcja zamykania bez użycia keyless. O ile dobrze pamiętam dotykasz klamkę, a zaraz po tym guzik zamykania na pilocie i do następnego otworzenia keyless jest nieaktywny.
Re: Doświetlanie zakrętów
Panowie pytanie - czy po lifcie doświetlanie zakrętów (takie zwykłe przeciwmgielnymi lub coś podobnego) pozostało przy podstawowych światłach?
R-Line 2.0 TSI 190