Czego nam brakuje w Arteonie i czego byśmy oczekiwali w kolejnym aucie?
-
- Junior Member
Re: Czego nam brakuje w Arteonie i czego byśmy oczekiwali w kolejnym aucie?
Ty kolego jakiś filozof grecki z kółka gospodyń wiejskich o aspiracjach lub niespełnionych marzeniach medycznych skończony chyba na etapie znachorstwa jesteś udzielając mi teleporady o fobiach i lękach choć to to samo... nie zaśmiecaj internetu i nie odpowiadaj .
eRlinia 2.0 teesi + blisko 600 Nm w ośce
Proste rzeczy łatwo poznać.IK VW Arteon R LINE pisze: ↑26.02.2021, 09:47o aspiracjach lub niespełnionych marzeniach medycznych skończony chyba na etapie znachorstwa jesteś udzielając mi teleporady
Wow, dyskusja o teoriach spiskowych w temacie o oczekiwaniach względem nowych Arteonów, tego się nie spodziewałem
https://slodkiesny.pl/koldry-180x200
https://slodkiesny.pl/koldry-180x200
Ostatnio zmieniony 13.08.2024, 12:28 przez Michio92, łącznie zmieniany 1 raz.
Z racji tego że użytkowałem Arteona 3 lata ( sprzedany m-c temu) to się wypowiem.
Z rzeczy które mi brakowało to: , uchwyt na parasol w bagażniku, 2 plastikowe dzyngle i załatwiłoby to sprawę, w wersji z subwooferem brak pojemnika wokół niego, brak pojemnika na okulary słoneczne ( miałem szyberdach), brak wentylowanych foteli.
A z irytujących rzeczy to: regulacja fotela, za słaba w/g mnie, część przednia za krótka, antena na dachu, piano black, materiały takie sobie, zablokowane niektóre funkcje w ustawieniach, słabe dywaniki zwłaszcza kierowcy za krótki.
Reszta ok, miał spryskiwacze, wydechy prawdziwe itp.
Z rzeczy które mi brakowało to: , uchwyt na parasol w bagażniku, 2 plastikowe dzyngle i załatwiłoby to sprawę, w wersji z subwooferem brak pojemnika wokół niego, brak pojemnika na okulary słoneczne ( miałem szyberdach), brak wentylowanych foteli.
A z irytujących rzeczy to: regulacja fotela, za słaba w/g mnie, część przednia za krótka, antena na dachu, piano black, materiały takie sobie, zablokowane niektóre funkcje w ustawieniach, słabe dywaniki zwłaszcza kierowcy za krótki.
Reszta ok, miał spryskiwacze, wydechy prawdziwe itp.
Arteon R-Line TSI 280kM 4Motion
Mam MY2020 bez szyberdachu i nie mam schowka na okulary
Arteon Shooting Brake R 2.0 TSI 320HP
MY2020 z szyberdachem i brak schowka na okulary
Ruletka czy jak...?
Ruletka czy jak...?
Arteon TSI MY2020 Piryt (190KM)
To jeszcze ja, w moim MY2018 jest zarówno szyberdach i schowek
Arteon Elegance 2.0 TSI 190KM (MY2018)
Może tylko Elegance i R-line to mają albo kwestia jakiegoś wyposażenia? Ktoś z was podeśle foto jak wygląda wasz panel z przyciskami oświetlenia nad lusterkiem wstecznym?