Opony letnie - Co polecacie?
Re: Opony letnie - Co polecacie?
Wg specyfikacji sportowe zawieszenie obniżone o 20 mm dla 2.0 TSI 280 KM i 2.0 TDI 240 KM
Opcja wyboru była jedynie w wersjach 4x4, ośka w standardzie -20mm
johnyPL
Arteon R-Line TSI 190KM JB4 241/385
Ciekawe. RLine bez DCC jest niby też obniżony? Wydawało mi się, że nie jest, ale z drugiej strony często zdarza mi się przytrzeć tym plastikiem z przodu o próg
- Blazio1946
- Posting Freak
R-line nie jest standardowo obniżony, jest bezplatna opcja w konfiguratorze z obniżeniem zawieszenia. Ja tego nie brałem. Rka sama w sobie jest bardziej twarda.
Zadalem to pytanie bo ostatnio jeździłem elegancem na 18" i wydał mi o wiele bardziej miękki, tu chyba kwestia różnic w zawieszeniu dużo robi.
Zadalem to pytanie bo ostatnio jeździłem elegancem na 18" i wydał mi o wiele bardziej miękki, tu chyba kwestia różnic w zawieszeniu dużo robi.
Arteon R-line 190 TSI
Bezpłatna opcja wyłącznie w topowych silnikach.Blazio1946 pisze: ↑09.10.2019, 09:06R-line nie jest standardowo obniżony, jest bezplatna opcja w konfiguratorze z obniżeniem zawieszenia. Ja tego nie brałem. Rka sama w sobie jest bardziej twarda.
johnyPL
Na moje to dzięki 18" był bardziej miękki. Jeżeli jest faktycznie inne zawieszenie to fajnie, że znowu o tym cisza w konfiguratorze.
Arteon R-line 2.0 TDI 190 KM
A masz DCC? Ja w każdym aucie czułem różnice w prowadzeniu i twardości po zmianie o 1". Fakt że w mieście bez dziur i przy niskiej prędkości nie ma aż takiej różnicy.
- Blazio1946
- Posting Freak
Na dobrej równej nawierzchni nie ma różnicy, chodzu mi o jazdę po połatanych drogach lub gorszych przejazdach kolejowych.
Olek1305 może się jakoś ustawimy i pojezdzimy na zmianę po Kujawskiej i okolicach?
Olek1305 może się jakoś ustawimy i pojezdzimy na zmianę po Kujawskiej i okolicach?
Arteon R-line 190 TSI
Możemy się kiedyś ustawić ale chyba masz analogicznego Rline na 19 Montevideo z laczkiem PZero, nawet kolor się zgadza Na zimę chyba zostanę na 19 bo szkoda mi trochę utraty wyglądu, a zimy w naszych stronach już nie takie.