Witam,Hyper pisze: Ja również poprzez Easy Drive leasing, udało się dojść do 12% rabatu.
Gdzie dostałeś taki rabat ? Leasing i jakaś grupa zawodowa?
Ja na tą chwilę bez grupy zawodowej mam 9% - najlepsza oferta od 10 dealerów.
Witam,Hyper pisze: Ja również poprzez Easy Drive leasing, udało się dojść do 12% rabatu.
Dzięki za informację. Popytałem trochę i dostałem informację, że za miesiąc będzie otwarty nowy megasalon VW w W-ie na Okęciu i będzie można coś "ugrać" ale na tą chwile jest max. 8%, na os. fiz.Michał Paterek pisze: wyślij zapytanie do PIA w Sosnowcu (Porsche Inter Auto). Oni zrobili mi najlepszą ofertę.
PIA Poznań - Krańcowa. Leasing Easy Drive, nie mam żadnej grupy zawodowej. Mam jeszcze Passata B7, więc pewnie doszedł rabat flotowy.Blazio1946 pisze:Witam,Hyper pisze: Ja również poprzez Easy Drive leasing, udało się dojść do 12% rabatu.
Gdzie dostałeś taki rabat ? Leasing i jakaś grupa zawodowa?
Ja na tą chwilę bez grupy zawodowej mam 9% - najlepsza oferta od 10 dealerów.
dobra cena gdzie zamowilesshm pisze: Zamówiłem dziś swojego Arteona, kwota z konfiguratora 185 350, po rabacie 167 340. Chyba nie jest źle?
Jaka forma zakupumarcinrz7463 pisze:dobra cena gdzie zamowilesshm pisze: Zamówiłem dziś swojego Arteona, kwota z konfiguratora 185 350, po rabacie 167 340. Chyba nie jest źle?
Porsche Tarnów. Biorę na firmę, leasing Easy Drive.marcinrz7463 pisze:dobra cena gdzie zamowilesshm pisze: Zamówiłem dziś swojego Arteona, kwota z konfiguratora 185 350, po rabacie 167 340. Chyba nie jest źle?
Jaka forma zakupumarcinrz7463 pisze:dobra cena gdzie zamowilesshm pisze: Zamówiłem dziś swojego Arteona, kwota z konfiguratora 185 350, po rabacie 167 340. Chyba nie jest źle?
Hello,Blazio1946 pisze: Ja wynegocjowałem 12% - 185900 cena z konfiguratora - 163500 po rabacie. R-line 2.0 190KM
Dostałem jednak info i wpis na umowie, że możliwa jest zwyżka inflacyjna do max 2% dla auta wyprodukowanego po 45 tygodniu. Mój ma planowany 47 , mam jednak nadzieje, że będzie wcześniej.
Zmieniły się ceny i pakiety w konfiguratorze (dzisiaj to zobaczyłem), moja konfiguracja obecnie 192tys
Potwierdzam. Z konfiguratora wyleciał pakiet Premium, tym samym cena jest wyższa o 6 tyś. plnBlazio1946 pisze: Ja wynegocjowałem 12% - 185900 cena z konfiguratora - 163500 po rabacie. R-line 2.0 190KM
Dostałem jednak info i wpis na umowie, że możliwa jest zwyżka inflacyjna do max 2% dla auta wyprodukowanego po 45 tygodniu. Mój ma planowany 47 , mam jednak nadzieje, że będzie wcześniej.
Zmieniły się ceny i pakiety w konfiguratorze (dzisiaj to zobaczyłem), moja konfiguracja obecnie 192tys
Dobry rabat. Na firmę czy os. pryw.?Blazio1946 pisze: Ja wynegocjowałem 12% - 185900 cena z konfiguratora - 163500 po rabacie. R-line 2.0 190KM