Qnick pisze: ↑03.01.2019, 08:48
Blazio1946 pisze: ↑03.01.2019, 08:23
Ja nie wiem co Ty masz za egzemplarz... Nikt tu na forum nie ma takich przygod. Ciągle chcek engine albo coś innego.
Ja mam Tsi z 2017 , prawie 35 tkm i nic oprócz 2x wymiana oleju. Mój brat ma passata b8 TDi 150 od lipca 25tkm i też żadnych problemów.
Użytkowników z problemem kontrolki "check engine" jest dużo więcej, o ile nie prawie wszyscy z silnikiem tdi 190 km.
Osobiście w grudniu 2x serwis - kasowanie kontrolki. Wcześniejszych wizyt nie zliczę.
No to ja jestem w tej mniejszości auto odebrane na koniec października 2018 (tdi190 fwd) zrobione prawie 6000 i nie mialem żadnego problemu jedynie przy mrozie cos mi delikatnie trzeszczy jak jade po płytach jakby w drzwiach pasażera... paliwo tankuje gdzie popadnie czyli tam gdzie mi się cena spodoba
... aaa jedno mnie wkurza młodego goniłem co on robi z tym pasem ze sie nie zwija (fotelik romer do 36kg) a okazało sie że sie bardzo kiepsko pasy z tyłu zwijają w octavii3 normalnie pas sie zwijał z tym samym fotelikiem, ktoś ma podobny problem? sory za offtop