Czas oczekiwania na samochód
-
- Junior Member
Re: Czas oczekiwania na samochód
Ja zamawialem w 10.18 odebrałem koniec 03.19 tylko 272 KM
Zazdroszczę. Ja niestety tylko 2.0 TSI 190KM, Twój był cały czas w konfiguratorze, zapewne tak długo czekam.
Powiem szczerze nie znam jeszcz dokładnej ceny, zakładam, że w następnym tygodniu sprawa się wyklaruje. Dam znać jak to się ma do ceny z października zeszłego roku.
Dajcie znać jak ktoś już otrzyma Arteona z silnikiem TSI 2.0 190KM.
U mnie w końcu pojawił się wstępny termin produkcji, 34 tydzień czyli druga połowa sierpnia. Nie jest to co prawda, zatwierdzony termin produkcji, ale jakieś światełko w tunelu się pojawiło. Wchodzi też rabat 20 tys. na 190 TSI również. Cena robi się bardzo atrakcyjna.
A ja już nie łudzę się. Sytuacja jest na tyle dynamiczna w tej firmie, że jednego dnia masz 37 tydzień jak w moim przypadku, następnie nie wiadomo dlaczego znika. Przez jeden dzień jest 28 tydzień, a teraz wskakuje 43.mmks423 pisze: ↑27.06.2019, 16:30U mnie w końcu pojawił się wstępny termin produkcji, 34 tydzień czyli druga połowa sierpnia. Nie jest to co prawda, zatwierdzony termin produkcji, ale jakieś światełko w tunelu się pojawiło. Wchodzi też rabat 20 tys. na 190 TSI również. Cena robi się bardzo atrakcyjna.
Co ciekawe w moim przypadku dotyczy to TDI 190 i TSI 190 (mam zamówione dwa samochody)
A wie ktoś kiedy wchodzi ten rabat na 190 TSI ?mmks423 pisze: ↑27.06.2019, 16:30U mnie w końcu pojawił się wstępny termin produkcji, 34 tydzień czyli druga połowa sierpnia. Nie jest to co prawda, zatwierdzony termin produkcji, ale jakieś światełko w tunelu się pojawiło. Wchodzi też rabat 20 tys. na 190 TSI również. Cena robi się bardzo atrakcyjna.
Od 14 czerwca.