Witam. Ma ktoś kodowanie szyb, tak aby po dłuższym przytrzymaniu przycisku na pilocie domykały się do konca?
Jak puszczę przycisk szyby się zatrzymują...
Domykanie szyb z pilota
Re: Domykanie szyb z pilota
To chyba normalne zachowanie, miałem tak w Seacie, Audi i teraz mam tak w Arteonie - jak puszczę 'zamykanie' to szyby stają w miejscu, w którym puściłem
W VW CC miałem tak zakodowane, że zamykały się do końca po puszczeniu przycisku... Myślę, że w Arteonie też można tak zakodować tylko pytanie jak??
W skodzie superb3 włączony zapłon przyciskami szyb domykasz do końca aż usłyszysz opór i zakodowane.
U mnie po dłuższym przytrzymaniu zamykają się bez problemu . youtube.com/watch?v=LgkUpYeKKqs
U mnie po dłuższym przytrzymaniu zamykają się bez problemu . youtube.com/watch?v=LgkUpYeKKqs
Zgadza się, tylko mi chodzi o przycisk w kluczyku...
Drugi komentarz w podlinkowanym filmie:
Dzisiaj mi się właśnie coś takiego zrobiło z szybą. Przestały się otwierać/zamykać z kluczyka i jedna nie działała na "kliknięcie", tylko trzeba było trzymać przycisk. Twoja sztuczka pomogła. Dzięki wielkie
Dzisiaj mi się właśnie coś takiego zrobiło z szybą. Przestały się otwierać/zamykać z kluczyka i jedna nie działała na "kliknięcie", tylko trzeba było trzymać przycisk. Twoja sztuczka pomogła. Dzięki wielkie
Arteon Elegance 2.0 TSI 190KM (MY2018)