Arteon'y w Bobolin'ie
Arteon'y w Bobolin'ie
Siemanko. Bylem na pare dni w Bobolinie kolo Koszalina i widzialem dalsze 3 Arteony... Czarny, Bialy i Siwy...
Czy to ktos z was Byl?
Ciekawe bo Artkow nadal widac raczej malo na ulicach, a w takiej malej wjosce jak Bobolin nagle 4 ?
Czy to ktos z was Byl?
Ciekawe bo Artkow nadal widac raczej malo na ulicach, a w takiej malej wjosce jak Bobolin nagle 4 ?
- Blazio1946
- Posting Freak
Re: Arteon'y w Bobolin'ie
Nie ma się co śmiać, raczej szacunek się należy.
Nie było Was obu na forum jak kolega zs77706 przedstawiał się i od razu tłumaczył swój słaby język polski.
Od dziecka mieszka za Odrą i sam nauczył się pisać i czytać po Polsku.
Nie było Was obu na forum jak kolega zs77706 przedstawiał się i od razu tłumaczył swój słaby język polski.
Nigdy nie śmieję się z nikogo, to nie w moim stylu.Blazio1946 pisze: ↑14.08.2019, 08:50Nie ma się co śmiać, raczej szacunek się należy.
Jako że to polskie forum stąd zaciekawienie skąd taka forma pisowni.
Niestety nie jestem w stanie znać historii każdego użytkownika z osobna.
Dla kolegi oczywiście wirtualna piątka za naukę.
Dzieki wam, wszystko spoko, nie obrazilem sie.
Blazio ma racje. Wyjechalismy do rajchu jak mialem nie cale 3 latka. Nigdy nie widzialem polskiej szkoly od srodka. Wszystko co umie, to sie nauczylem sam. W domu nigdy rodzice mnie nie uczyli czytac i pasac po polsku. Tak ze wybaczcie bledy.
Widze ze jednak z forum nikt nie byl artkiem w bobolinie.
Moze w wakacje za rok sie tam spotkamy...
Blazio ma racje. Wyjechalismy do rajchu jak mialem nie cale 3 latka. Nigdy nie widzialem polskiej szkoly od srodka. Wszystko co umie, to sie nauczylem sam. W domu nigdy rodzice mnie nie uczyli czytac i pasac po polsku. Tak ze wybaczcie bledy.
I tak trzymaj !!!!!zs77706 pisze: ↑16.08.2019, 17:28Dzieki wam, wszystko spoko, nie obrazilem sie.
Arteon Elegance 2.0 TSI 190 ps
Oczywiście nie miałam na celu Cię urazić, wybacz jeśli tak to odczułeś. Piszesz świetnie, szczerze gratuluję
Wracając do tematu - niestety nie znam nikogo