Optymalna konfiguracja
Re: Optymalna konfiguracja
Ja tylko sugeruje że na Twoim miejscu bym nie brał przyciemniania o ile nie rozważasz wygłuszenia szyb bo wtedy nie ma wyjścia. Natomiast bardzo bym rozważył opcji których nie da się dołożyć tzn. Szyber dziure albo DCC ( pewnie sie da ale dużo drożej )
VW Arteon R-Line 2.0 TSI 190
Popieram poprzedników, zrezygnowałbym z dachu na rzecz dodatkowego wytłumienia (i przyciemnionych szyb) oraz easy open. Polecam też DCC.
Wentylowanie fotele, mam 1 raz i uważam to za mega zaletę.
Panowie fotele wentylowane są mega ale konia z rzędem temu kto jest zamówi do wersji Rline.
Konfigurację masz naprawdę bogatą. Szklany dach jest bardzo fajnym gadżetem i przy odsprzedaży zrobi lepszą cenę niż inne bajery, których nie widać z zewnątrz nawet jeżeli żona go nie za bardzo wykorzysta.
Elektryczna klapa to must have jak koledzy wspomnieli. Koła 19 w zupełności wystarczą. Dla żony nawet mniej stresu. Jak na miasto to bym wybrał nawet 19 bez DCC bo nie odczuje się tego praktycznie.
Konfigurację masz naprawdę bogatą. Szklany dach jest bardzo fajnym gadżetem i przy odsprzedaży zrobi lepszą cenę niż inne bajery, których nie widać z zewnątrz nawet jeżeli żona go nie za bardzo wykorzysta.
Elektryczna klapa to must have jak koledzy wspomnieli. Koła 19 w zupełności wystarczą. Dla żony nawet mniej stresu. Jak na miasto to bym wybrał nawet 19 bez DCC bo nie odczuje się tego praktycznie.
Chyba do mnie dotarło, że nie wziąłem elektrycznej klapy.
To w easy open dają tylko?
To w easy open dają tylko?
Tak w easy open.
Elektryczna klapa - pozycja obowiązkowa, super wygoda, też bajer po prostu, klapa duża, ciężka, mam auto od tygodnia i nie wyobrażam sobie bez easy open.
Ja do Discover Media dobrałem jeszcze App Connect (głównie dla Google Maps), rezygnując z masażu lędźwi
Szklany dach już miałem zamówiony i zrezygnowałem - i uważam to za dobrą decyzję. Gdyby była panorama nie byłoby tematu
A da się to dołożyć tzn. ten przycisk do klapy?
Samochód mam do odbioru :p
Samochód mam do odbioru :p
-
- Member
4x4 to pozycja obowiązkowa. Niestety większość z nas kupuje ośkę. Tak więc trudno mówić tu o optymalnej konfiguracji jeśli przy wyborze napędu są już kompromisy.
A po co Ci 4x4 w aucie o mocy tylko 190KM patrząc na ostatnią pogodę w Polsce? Nie ma az takieb potrzeby no chuba ze musisz byc 1 z kazdych swiatel. Ośka pali mniej, jest tańsza w eksploatacji. Nie widzę sensu 4x4 dla zwykłego jeżdżenia. Nawet w górach drogi są dobrze ogarniane zima. Pomijając już fakt że do benzyny 190 nie można jej zamówić. Trzeba brać 272 a to różnica kilkudziesietu tys. Zł.karolsosno pisze: ↑23.08.2019, 17:524x4 to pozycja obowiązkowa. Niestety większość z nas kupuje ośkę. Tak więc trudno mówić tu o optymalnej konfiguracji jeśli przy wyborze napędu są już kompromisy.