Optymalna konfiguracja
Re: Optymalna konfiguracja
Ja tylko sugeruje że na Twoim miejscu bym nie brał przyciemniania o ile nie rozważasz wygłuszenia szyb bo wtedy nie ma wyjścia. Natomiast bardzo bym rozważył opcji których nie da się dołożyć tzn. Szyber dziure albo DCC ( pewnie sie da ale dużo drożej )
VW Arteon R-Line 2.0 TSI 190
Popieram poprzedników, zrezygnowałbym z dachu na rzecz dodatkowego wytłumienia (i przyciemnionych szyb) oraz easy open. Polecam też DCC.
Wentylowanie fotele, mam 1 raz i uważam to za mega zaletę.
Panowie fotele wentylowane są mega ale konia z rzędem temu kto jest zamówi do wersji Rline. ![Wink ;)](./images/smilies/wink.png)
Konfigurację masz naprawdę bogatą. Szklany dach jest bardzo fajnym gadżetem i przy odsprzedaży zrobi lepszą cenę niż inne bajery, których nie widać z zewnątrz nawet jeżeli żona go nie za bardzo wykorzysta.
Elektryczna klapa to must have jak koledzy wspomnieli. Koła 19 w zupełności wystarczą. Dla żony nawet mniej stresu.
Jak na miasto to bym wybrał nawet 19 bez DCC bo nie odczuje się tego praktycznie. ![Smile :)](./images/smilies/smile.png)
![Wink ;)](./images/smilies/wink.png)
Konfigurację masz naprawdę bogatą. Szklany dach jest bardzo fajnym gadżetem i przy odsprzedaży zrobi lepszą cenę niż inne bajery, których nie widać z zewnątrz nawet jeżeli żona go nie za bardzo wykorzysta.
![Tongue :P](./images/smilies/tongue.png)
Elektryczna klapa to must have jak koledzy wspomnieli. Koła 19 w zupełności wystarczą. Dla żony nawet mniej stresu.
![Smile :)](./images/smilies/smile.png)
Chyba do mnie dotarło, że nie wziąłem elektrycznej klapy.
To w easy open dają tylko?
To w easy open dają tylko?
Tak w easy open.
Elektryczna klapa - pozycja obowiązkowa, super wygoda, też bajer po prostu, klapa duża, ciężka, mam auto od tygodnia i nie wyobrażam sobie bez easy open.
Ja do Discover Media dobrałem jeszcze App Connect (głównie dla Google Maps), rezygnując z masażu lędźwi
Szklany dach już miałem zamówiony i zrezygnowałem - i uważam to za dobrą decyzję. Gdyby była panorama nie byłoby tematu
A da się to dołożyć tzn. ten przycisk do klapy?
Samochód mam do odbioru :p
Samochód mam do odbioru :p
-
- Member
4x4 to pozycja obowiązkowa. Niestety większość z nas kupuje ośkę. Tak więc trudno mówić tu o optymalnej konfiguracji jeśli przy wyborze napędu są już kompromisy.
A po co Ci 4x4 w aucie o mocy tylko 190KM patrząc na ostatnią pogodę w Polsce?karolsosno pisze: ↑23.08.2019, 17:524x4 to pozycja obowiązkowa. Niestety większość z nas kupuje ośkę. Tak więc trudno mówić tu o optymalnej konfiguracji jeśli przy wyborze napędu są już kompromisy.
![Rolleyes :rolleyes:](./images/smilies/rolleyes.png)
![Big Grin :D](./images/smilies/biggrin.png)