Koła zimowe - Arteon
Re: Koła zimowe - Arteon
MOMO Revenge 18'', ET35
Felgi z oponami kosztowały 3k mniej niż same opony 20'' dla Rosario.
Felgi z oponami kosztowały 3k mniej niż same opony 20'' dla Rosario.
Mam ten sam problem, bo R-Line edition w kolorze Moonstone wyszedł w tym roku i nigdzie nie ma jego zdjęć na kołach innych niż Rosario Ja chyba kupię Sebringi 18 tak jak koledzy wrzucali wyżej. Jeśli mi się nie będą podobać, to na kolejny sezon je po prostu pomaluję proszkowo na czarno - nie jest to duży koszt, a czarne felgi na RLE na pewno będą wyglądać dobrze.AretoFan pisze: ↑04.11.2020, 22:57Witam Forumowiczów,
mam Arteona R-line edition z pięknymi 20" Rosario i tak jak większość tutaj zastanawiam się czy kupić nowe koła 18" na zimę, czy tylko opony do 20"
Jesteście w stanie polecić jakieś fajne felgi 18" do szarego R-line edition ?? Obawiam się, że autko mocno straci na urodzie przy źle dopasowanych ;/
A może macie jakieś zdj. założonych 18", żeby zobaczyć jak to się prezentuje ?
Z góry dzięki za odp.
U mnie dziś nastąpiła akcja "zima". Trochę autko złagodniało z wyglądu, w porównaniu do Rosario.
Ostatnio zmieniony 09.11.2020, 08:50 przez LordVATer, łącznie zmieniany 1 raz.
Z całym szacunkiem ale srebrne felgi do kurkumy to nieporozumienie, oczywiście to moja opinia. Ogólnie srebrne elementy do tego koloru to dramat.
johnyPL
Arteon R-Line TSI 190KM JB4 241/385
Arteon R-Line TSI 190KM JB4 241/385
Dla Rosario w ogóle trudno znaleźć alternatywę. Jednak znalezienie porządnych czarnych 19, które nie zrobią z auta dres-wozu to jeszcze większa sztuka. Nie bez powodu kupiłem elegance a nie r-line. Byłem już gotów kupić ciemne Chenai w ASO, ale wycofali je z oferty. W sieci znalazłem tylko srebrne nówki.
A felgi na żywo nadrabiają trójwymiarem kształtu.
Ostatnio zmieniony 08.11.2020, 19:50 przez LordVATer, łącznie zmieniany 2 razy.
Dla mnie jedynym godnym następcą dla Rossario 20 które używam zimą będą nowe Nashville 20 na latoLordVATer pisze: ↑08.11.2020, 18:36Dla Rosario w ogóle trudno znaleźć alternatywę. Jednak znalezienie porządnych czarnych 19, które nie zrobią z auta dres-wozu to jeszcze większa sztuka. Nie bez powodu kupiłem elegance a nie r-line. Byłem już gotów kupić ciemne Chenai w ASO, ale wycofali je z oferty. W sieci znalazłem tylko srebrne nówki.
TSI190 MY2020
- Blazio1946
- Posting Freak
Mi się te Nashville nie za bardzo podobają. I kojarzą mocno z Montevideo.
Felgi: MOMO REVENGE BLACK MATT 8,5 x19 5x112 ET40
Opony: Bridgestone LM005 245/40R19 98V XL FR
Opony: Bridgestone LM005 245/40R19 98V XL FR
Ciężko coś dobrać w zamian za Rosario ale ten pomysł z Nashville jest super!arteonR pisze: ↑08.11.2020, 19:48Dla mnie jedynym godnym następcą dla Rossario 20 które używam zimą będą nowe Nashville 20 na latoLordVATer pisze: ↑08.11.2020, 18:36Dla Rosario w ogóle trudno znaleźć alternatywę. Jednak znalezienie porządnych czarnych 19, które nie zrobią z auta dres-wozu to jeszcze większa sztuka. Nie bez powodu kupiłem elegance a nie r-line. Byłem już gotów kupić ciemne Chenai w ASO, ale wycofali je z oferty. W sieci znalazłem tylko srebrne nówki.