Rezonans skrzypiąca kratka wlotu powietrza od strony kierowcy
Rezonans skrzypiąca kratka wlotu powietrza od strony kierowcy
czy u Was też kratka wpada w rezonans skrzypi na nierównościach , gdzieś już ktoś poruszał ten temat, ale z tego co pamiętam to serwis nie wiedział co z tym zrobić ?
Re: Rezonans skrzypiąca kratka wlotu powietrza od strony kierowcy
Muszę jeszcze sprawdzić dokładnie, ale po pierwszym 1000km jakieś dziwne dźwięki zaczynają się pojawiać. Po stronie kierowcy właśnie okolice kratki lub słupka, a po stronie pasażera jeszcze nie znalazłem dokładnie - brzmi jakby coś obijało w schowku w drzwiach pasażera chociaż jest pusty.
Arteon Elegance 2.0 TSI 190KM 2018
U mnie przy niższych temperaturach bardzo głośno. Podczas reklamacji foteli mają tam zajrzeć.
Nagrałem nawet filmik dla serwisu, bo zapewne nic nie będzie słychać podczas sprawdzania
Nagrałem nawet filmik dla serwisu, bo zapewne nic nie będzie słychać podczas sprawdzania
Ja mam podobny problem, ale wydaje mi sie jakby to była szyba od strony kierowcy. Przy miejscowościach jest dźwięk jakby opadła troche. Mial ktos taki przypadek?
Ja mam dokładnie tak samo + stuka przednia szyba od strony kierowcy- 27.08 jestem umówiony w serwisie i zobaczymy.
Czekam na info. Ciekawe co to ta stukajaca szyba.
Mam to samo. Poczekam do 27 i zobacze co Ci odpowiedzieli
Mam to samo. Poczekam do 27 i zobacze co Ci odpowiedzieli
Auto odebrane - póki co, nie hałasuje ani szyba, ani kratka.
Kratka miała zrobione: "poprawa mocowania kratki wentylacyjnej oraz panelu licznika"
Co do szyby to nie wiem, co było zrobione - podejrzewam, że albo przesmarowane uszczelki, albo jakiś drobiazg, bo Pan z serwisu powiedział tylko, że problem został usunięty. Być może dali ciała z czymś przy PDI.
Kratka miała zrobione: "poprawa mocowania kratki wentylacyjnej oraz panelu licznika"
Co do szyby to nie wiem, co było zrobione - podejrzewam, że albo przesmarowane uszczelki, albo jakiś drobiazg, bo Pan z serwisu powiedział tylko, że problem został usunięty. Być może dali ciała z czymś przy PDI.
ok dzięki za info. To też zgłaszam w takim razie problem z opadającą szybą.