Zamiast startować z obrażaniem postaraj sobie wyobrazić, że każdy ma inną estetykę, odczucia, oczekiwania, odbiór/percepcję. Idąc dalej to że ktoś wsadzi palec w stolec, oblize go i stwierdzi, że czekolada jest pyszna nie znaczy, że i Ty tak zrobisz. I na koniec pomysl, że tak samo może być w przypadku auta, telefonu, wkrętarki i smaku kotleta w McDonalds. Każdy jest inny, ma prawo do swojego zdania i uszanujemy to-tyle.Zbigniewa pisze: ↑02.03.2022, 16:08No tak, trzeba przejechać 300 km aby zorientować się, że posiadasz białe auto z czerwoną tapicerką i uchwytem na telefon przy szybie aby korzystać z nawigacji. Ej, facet, jestem przekonany, że Arteona widziałeś tylko na obrazku, bo do salonu VW nie chcieli Cię nawet wpuścić. A i obrazek był nieco zamglony po wczorajszej imprezie.
Coś wydaje mi się, że Twoje "subiektywne odczucia estetyczne" zbliżone są do sfer, w których pewien wicemarszałek sejmu uchodzi za wybitnie przystojnego faceta, ale co mi tam, zawsze możesz auto przemalować lub wymienić na Dacię.
Czas oczekiwania na samochód
Re: Czas oczekiwania na samochód
eRlinia 2.0 teesi + blisko 600 Nm w ośce 

Dlatego ja moje stare Maserati (ma już 5 lat!) zostawiłem a Arteon słuzy mi tylko jak muszę pralkę przewieźć. Albo jakieś materiały budowlane. Choć do tego ostatniego tez się kiepsko nadaje bo płyty OSB słabo na szerokość wchodzą.Vw_user pisze: ↑02.03.2022, 13:01Doczekałem się po ponad 5 miesiącach. Po pierwszych 300 km można powiedzieć, że nie urywa. Takie plastikowo-jarmarczne auto, nie mówię przy tym o jakości materiałów czy wykonaniu, ale o subiektywnym odczuciach estetycznych.
UX-owo, ergonomicznie jest OK, ale stylistycznie to takie przaśne.
RLINE stop hybrid go TDI (190KM )
Art e on pisze: ↑02.03.2022, 17:27Powiedzmy, że obie strony pozostały przy swoich stanowiskach - kropka.Zbigniewa pisze: ↑02.03.2022, 16:08Zamiast startować z obrażaniem postaraj sobie wyobrazić, że każdy ma inną estetykę, odczucia, oczekiwania, odbiór/percepcję. Idąc dalej to że ktoś wsadzi palec w stolec, oblize go i stwierdzi, że czekolada jest pyszna nie znaczy, że i Ty tak zrobisz. I na koniec pomysl, że tak samo może być w przypadku auta, telefonu, wkrętarki i smaku kotleta w McDonalds. Każdy jest inny, ma prawo do swojego zdania i uszanujemy to-tyle.
Ave Arteon
Obyś Żył Wiecznie!
Pozdrawiam.
MY 2021 R-Line TSI 190 kM
Obyś Żył Wiecznie!
Pozdrawiam.
Temat moim zdaniem na inny dział. Chyba ze ktoś czytać nie umie. Przypominam temat : CZAS OCZEKIWANIA NA SAMOCHÓD :-)
Tak masz rację, przepraszam...
ale nie sądziłem że kogoś może do tego stopnia podniecić wzmianka o samochodzie... Miałem ubaw z tego.... ja osobiście wolę panienki, ale jak ktoś woli w rurę wydechową wtykać to jego sprawa...

I nie ma to jak żyć w poczuciu wyższości z posiadania pojazdu o marce zainicjowanej przez jednego z największych ludobójców na świecie i kierowaną przez gościa, który kradł cudze wynalazki. Takie smutne fakty.
No tak, macie rację.
Przepraszam PT @Vw_user za wpis, być może, dokonany pod wpływem innych emocji, nie związanych z Osobą Vw_user, Forum czy tematyką. Nie było to mądre, biję się w pierś i krzyczę "mea culpa" oraz "numquam iterum".
Przepraszam PT @Vw_user za wpis, być może, dokonany pod wpływem innych emocji, nie związanych z Osobą Vw_user, Forum czy tematyką. Nie było to mądre, biję się w pierś i krzyczę "mea culpa" oraz "numquam iterum".
Ave Arteon
Obyś Żył Wiecznie!
Pozdrawiam.
Obyś Żył Wiecznie!
Pozdrawiam.
Zamówiony lipiec 2021 r.
Odebrany dziś (03.03.2022 r)
8 miesięcy czekania.
Odebrany dziś (03.03.2022 r)
8 miesięcy czekania.
MY 2022 R-Line TSI 190 kM
THX.
Felgi na lato będą Sebring 19 z Tiguana.
Obecne Sebring 18 będą na zimę.
Felgi na lato będą Sebring 19 z Tiguana.
Obecne Sebring 18 będą na zimę.
Ostatnio zmieniony 15.04.2025, 19:32 przez olek, łącznie zmieniany 1 raz.
MY 2022 R-Line TSI 190 kM
Panowie coś Cisza na temat nowych naszych aut. Jakies info macie o produkcji.