No już by lepiej wyglądało jak by dzienne ledy na czas działania określonego kierunku, lub awaryjnych, przygasły , jak w Audi.Elninjo pisze: ↑19.02.2019, 20:44Czy ktoś może próbował zakodować coś podobnego do tego?:
https://youtu.be/hWMtP5nvyfQ
Chodzi mi po głowie zakodowanie ledu do jazdy dziennej by migał jak kierunek...
Kodowanie samochodów
Re: Kodowanie samochodów
Arteon Elegance 2.0 TSI 190 ps
Zobaczę jak to wyglądać będzie i będziemy się zastanawiać co pozmieniać...
Zamysł jest taki by led do jazdy dziennej (ten długi) mrugał tak samo jak ten krótki od kierunku a to czy pomiędzy błyskiem kierunku ma gasnąć led pozycyjny czy zamiennie z kierunkiem pewnie można ustawić...
Zamysł jest taki by led do jazdy dziennej (ten długi) mrugał tak samo jak ten krótki od kierunku a to czy pomiędzy błyskiem kierunku ma gasnąć led pozycyjny czy zamiennie z kierunkiem pewnie można ustawić...
Niestety kodowanie z Seata nie działa... Czy ktoś ma pomysł w jaki sposób przydzielić numer "Leuchte.." w kodowaniu do konkretnej lapy w aucie? Trochę tego jest...
- Blazio1946
- Posting Freak
@Eldar lub ktoś inny wie, jak zakodować- wyłączyć dźwięk otwierania klapy.
Chce jeszcze wyłączyć ostrzeżenie dźwiękowe podczas otwarcia drzwi kiedy skrzynia jest w ułożeniu D.
Chce jeszcze wyłączyć ostrzeżenie dźwiękowe podczas otwarcia drzwi kiedy skrzynia jest w ułożeniu D.
Witam, czy jest ktos z Wwa/okolic kto ogarnia sprawnie temat kodowania?
eRlinia 2.0 teesi + blisko 600 Nm w ośce
Art e on Podpinam się I czekam aż Eldar się u nas pojawi w okolicy lub pamiętam że ml000 coś mi mówił, że może ogarnąć parę rzeczy. Właśnie Panowie może zrobimy jakiś spot mały i poznamy ekipę Arteonów we Wro , przy okazji ogarnie się kodowanie ?
Eldar jaki jest pin do OBD11 pod BT? Nie mogę się połączyć nowym telefonem.
Masz gdzieś gotowe komendy do obsługi zacisku tylnego - chodzi mi o wymianę klocków.
Masz gdzieś gotowe komendy do obsługi zacisku tylnego - chodzi mi o wymianę klocków.
Arteon 2.0 TSI 280 KM Silver Pyrit
Ano właśnie. A jak go zresetować albo jaki jest pin do zresetowania ustawień.
Arteon 2.0 TSI 280 KM Silver Pyrit
Podczas nadawania PINu aplikacja twierdziła, że jak zapomnisz to urządzenie do kosza, ale niech się Eldar wypowie...