Moj ma juz 35 tkm wiec po "dotarciu" i kusi mnie ten najwyzszy wariant Racechip :-)))
BOX do 2.0 tsi 190
Re: BOX do 2.0 tsi 190
eRlinia 2.0 teesi + blisko 600 Nm w ośce
Ruszył ktoś z tematem boxa?
Liczę ze po przekroczeniu 2 tys km odwiedzę tunera.
Liczę ze po przekroczeniu 2 tys km odwiedzę tunera.
johnyPL
Arteon R-Line TSI 190KM JB4 241/385
Arteon R-Line TSI 190KM JB4 241/385
Odbieram nowego arteona za tydzień, racechip już jest przygotowany.
Dotarcie 500km zmiana oleju na nowy i będzie montaż. Nie wiem tylko kiedy uda się na hamowanie jechać
Dotarcie 500km zmiana oleju na nowy i będzie montaż. Nie wiem tylko kiedy uda się na hamowanie jechać
Rodzyn889 dwa tematy:
1- Podrzuć infosy co do ceny i tego jak się instaluje chipa
2- Daj mu z 1500-2000km na dotarcie i wtedy zmień olej bo po 500km to ledwo jaki syf się oderwie.
1- Podrzuć infosy co do ceny i tego jak się instaluje chipa
2- Daj mu z 1500-2000km na dotarcie i wtedy zmień olej bo po 500km to ledwo jaki syf się oderwie.
Cena mnie nie dotyczy bo mam RaceChip GTS i GTS Black z poprzednich aut. Dokupiłem wiązkę za 200zl do DNNA, a przekodowanie mam gratis. Zrobiłem 500km olej zmieniony. Box zamontowany - jest mega różnica, mega. Czekam na hamowanie, ale nie myślałem że w benzynie będzie tak dawać kopa, w GTD było mega kopyto, ale tu też dobrze daje rade.
Montaż prosty, ale wymagane podniesienie auta żeby od spodu podpiąć pod czujnik ciśnienia doładowania (podniosłem na żabie położyłem się i zapiąłem) , na górze czujnik w kolektorze ss i pod czujnik położenia wałka. Zamontowanie zajęło mi 10 minut.
Montaż prosty, ale wymagane podniesienie auta żeby od spodu podpiąć pod czujnik ciśnienia doładowania (podniosłem na żabie położyłem się i zapiąłem) , na górze czujnik w kolektorze ss i pod czujnik położenia wałka. Zamontowanie zajęło mi 10 minut.
Tylko dobry soft, ale i to na długo nie starczy... Ciągły głód mocy jest, u mnie stanęło na 350 KM w ośce i jest piekielnie mocno, trzeba mocno ściskać kierownicę decydując się na wciśnięcie przyspieszacza w podłogę
eRlinia 2.0 teesi + blisko 600 Nm w ośce
coś nowego w temacie? jakieś minusy/plusy istniejących boxów?