Felgi Arteon 18"
Felgi Arteon 18"
Witam klubowiczów i posiadaczy Arteona.
Mam pytanie w kwestii felg. Zostały mi felgi z VW CC 18" Interlagos, które chętnie zaanektuję na zimówki do Arteona. Tylko nie wiem czy podejdą
Pacjent VW ARTEON - 2.0 TSI 272 PS (2019) 4Motion.
Aktualne felgi: Rosario 4 x 8j x 20, ET 40
Felgi Interlagos z CC: 8.0J x 18H2 ET41
Dziękuję za podpowiedzi.
Mam pytanie w kwestii felg. Zostały mi felgi z VW CC 18" Interlagos, które chętnie zaanektuję na zimówki do Arteona. Tylko nie wiem czy podejdą
Pacjent VW ARTEON - 2.0 TSI 272 PS (2019) 4Motion.
Aktualne felgi: Rosario 4 x 8j x 20, ET 40
Felgi Interlagos z CC: 8.0J x 18H2 ET41
Dziękuję za podpowiedzi.
Re: Felgi Arteon 18"
Mam takie fele założone - pasują idealnie i moim zdaniem wyglądają zacnie - na forum są foty mojego białego r-line
Arteon R-line 190 TSI PureWhite
Dzięki wielkie
Wygląda na białym super. Boję się tylko, że dwa cale mniej będzie "słabo wyglądać" i dlatego też się zastanawiam nad malowaniem na czarno
Wygląda na białym super. Boję się tylko, że dwa cale mniej będzie "słabo wyglądać" i dlatego też się zastanawiam nad malowaniem na czarno
Panowie nikogo nie urażając ale Arteon śmiesznie i trochę żałośnie wygląda na felgach poniżej 19"
I tego się obawiam
Ale CC najlepiej wygadał na 19" - 18" były w OK a cała masa ludzi jeździła na 17" i też było
Ale CC najlepiej wygadał na 19" - 18" były w OK a cała masa ludzi jeździła na 17" i też było
Bez przesady standardowo Artek jest na 18 calach Sebring, wcale żle nie wygląda, chociaż Rosario i Montevideo robią robotę
Może chce ktoś kupić letnie 18 cali Sebring z niewielkim przebiegiem? Tak a pro po tematu.
Szczerze? Dla mnie kształt felg tych 18” jest duzo lepszy niz Montevideo 19”. Troche wioska mi one tracaja i dla mnie w zyciu bym nie kupil Arteona na tych felgach. Te 20” co innego, ale to juz taki lacz ze hoh
Wbrew pozorom felga 20" jest duza, ale nie szeroka. Przylozylem do 20 Rosario swoje kapcie od BMW 245/40 R18 i sa szersze
eRlinia 2.0 teesi + blisko 600 Nm w ośce
Jasne że kazdemu się co innego podoba, jak to mówią "niech żre co chce", Montevideo super się krecą w trakcie jazdy, w przeciwieństwie do rosario, ale to ma być zadowolony własciciel , a nie cały swiat