Kolego podaj podaj z historii OBDEleven jakie masz warianty na Tube version i Display despiction. Mam zegary zmienione na 320, ale nie mogę znaleźć tych dodatkowych wartości pośrednich.
Aid Arteon
Re: Aid Arteon
Arteon Elegance 2.0 TSI 190 ps
Czy takie grzebanie skutkuje utrata gwarancji?
Nie ponieważ to tylko zmiana ustawień które już są wygrane przez VW. Coś jak przestawienie nawiewu w klimatyzacji. Jest i można się pobawić gałką ale jak zaczniesz grzebać w łopatkach nawiewu to już stracisz gwarancję.
Dzięki ksibart. Mam tak właśnie ustawione i niestety nie mam wartości pośrednich. Może elegance tak ma ? Qrcze, przydało by się, bo nie raz łapałem się, że zamiast jechać lekko ponad zł.20 jechałem grubo za zł.40
Arteon Elegance 2.0 TSI 190 ps
https://www.kropleinternetu.biz/kolory_html_rgb.php tu masz rozpiskę kolorów...
Ja też nie mam ambiente i mam 11 kolorów do wyboru...
A kokpit wygląda tak:
i tak:
A jak zrobić, żeby mieć możliwość wyboru kolorów bez ambientu?Elninjo pisze: ↑07.03.2019, 21:40https://www.kropleinternetu.biz/kolory_html_rgb.php tu masz rozpiskę kolorów...
Ja też nie mam ambiente i mam 11 kolorów do wyboru...
A kokpit wygląda tak:
i tak:
Zakodowalem według instrukcji ale nie mam opcji w menu oświetlenie. Może coś źle robię?
Arteon Elegance 2.0 TDI 190KM DSG7
Gdzieś musisz robić błąd... Ja zrobiłem wg instrukcji i działa jak widać. Mam w menu 11 kolorów, których zmiana zmienia kolor w radiu i zegarach...
A to że mam wyskalowane na 320 ma znaczenie?
Mam tak tube version 4
Wskazania 3
A skąd masz opis zmian? Bo ja robiłem z opisu na forum passata
Mam tak tube version 4
Wskazania 3
A skąd masz opis zmian? Bo ja robiłem z opisu na forum passata
Arteon Elegance 2.0 TDI 190KM DSG7
Ja nie robiłem tego wyskalowania wcześniej na 320 więc może to wprowadza jakieś zmiany, że blokuje te kolory...
Nie wiem...
ELDAR ogarnia to wszystko więc najlepiej odezwij się do niego.