BOX w Arteon 190KM TDI
Re: BOX w Arteon 190KM TDI
Czy ktoś już założył i może wypowiedzieć się z realnych efektów ?
Dodatkowo jeżeli tak to gdzie i u kogo. Jestem z trójmiasta i myślałem nad tym.
Dodatkowo jeżeli tak to gdzie i u kogo. Jestem z trójmiasta i myślałem nad tym.
Przyłączam się do pytania... Nie chcę specjalnie grzebać w sofcie ale boxa bym założył...
Czy BOX zmienia również soft skrzyni biegów?
Czy BOX zmienia również soft skrzyni biegów?
Dobry artykuł znalazłem na stronie v-tech. Wszystko fajnie opisali.
https://vtech.pl/aktualnosci/artykuly/c ... y-box.html
https://vtech.pl/aktualnosci/artykuly/c ... y-box.html
R.I.P. Arteon 2.0tdi 190km R-line
Arteon 2.0tsi 190km R-line
Arteon 2.0tsi 190km R-line
No to dotarł...
Postaram się dzisiaj założyć i coś podziałać... Opiszę co i jak w kolejnych wejściach...
Postaram się dzisiaj założyć i coś podziałać... Opiszę co i jak w kolejnych wejściach...
Super, czekamy na relację :-)
Czekamy;)
R-Line 2.0 TDI 400Nm 190 KM DSG7 - Kurkuma - Stage1 - 480Nm 231KM
Po pierwszej jeździe następujące wrażenia:
1. Przyśpieszenie - mega większe - takie jest wrażenie (choć może to być również efekt placebo - mam więc musi być szybciej)
2. "zamulenie" skrzyni biegów - ciut lepiej ale brak efektu ŁAŁ... pojeżdżę więcej to poobserwuję
3. podczas chwilowej jazdy nie mam zdania na temat elastyczności, musze pojeździć kilka dni...
1. Przyśpieszenie - mega większe - takie jest wrażenie (choć może to być również efekt placebo - mam więc musi być szybciej)
2. "zamulenie" skrzyni biegów - ciut lepiej ale brak efektu ŁAŁ... pojeżdżę więcej to poobserwuję
3. podczas chwilowej jazdy nie mam zdania na temat elastyczności, musze pojeździć kilka dni...
Brałeś do B8? - bo nie widze w ogole Arteona na liście...Elninjo pisze: ↑27.03.2019, 19:21Po pierwszej jeździe następujące wrażenia:
2.0tdi 190 fwd
Brałem do Skody Superb III... Zadzwoniłem do nich i potwierdzili, że to to samo...