Popularność modelu Arteon w Europie
Re: Popularność modelu Arteon w Europie
W Gdańsku na moim niezbyt wielkim osiedlu są conajmniej trzy Oprócz mojego widziałem jeszcze conajmniej jednego białego i conajmniej jednego srebrnego Może ktoś stąd? Jakby co mój to srebrny RLine na Sebringach.
Ja śmigam po Gdyni , ale dzień bez Arteona to dzień stracony
R.I.P. Arteon 2.0tdi 190km R-line
Arteon 2.0tsi 190km R-line
Potwierdzam w Bydgoszczy czesto spotykany. Przoduja biale i czarne, granatowe rowniez widzialem. Nie spotkałem jeszcze kurkumy oraz czerwonego(nie znam jego nazwy)Blazio1946 pisze: ↑08.04.2019, 21:41Ło Pany...w Bydgoszczy wysypało Arteonów.
Wcześniej pisałem, że jeżdżąc w koło komina i trasę Bydgoszcz-Gdańsk, Bydgoszcz-Grudziądz to spotykam raczej sporadycznie artka.
Wczoraj korzystając z pogody wybrałem się na rower, niewiele ponad 25km i spotkałem 4 Arteony (2 czarne, niebieski i biały) na CB w obrębie Wyżyn, Szwederowa, Wzgórza Wolności i parku przemysłowego.
Jednak najciemniej pod latarnią.
Hm czerwony to chyba Chillired (coś takiego, niech się wypowie jden z właścicieli) a sprostować muszę, u mnie w mieście póki co, rozpoznałem białego i sylver piryt póki co..
-
- Member
Czerwień strażacka
Cześć, jeden z białych w Bydgoszczy to mójBawaria5 pisze: ↑09.04.2019, 23:36Potwierdzam w Bydgoszczy czesto spotykany. Przoduja biale i czarne, granatowe rowniez widzialem. Nie spotkałem jeszcze kurkumy oraz czerwonego(nie znam jego nazwy)Blazio1946 pisze: ↑08.04.2019, 21:41Ło Pany...w Bydgoszczy wysypało Arteonów.
Wcześniej pisałem, że jeżdżąc w koło komina i trasę Bydgoszcz-Gdańsk, Bydgoszcz-Grudziądz to spotykam raczej sporadycznie artka.
Wczoraj korzystając z pogody wybrałem się na rower, niewiele ponad 25km i spotkałem 4 Arteony (2 czarne, niebieski i biały) na CB w obrębie Wyżyn, Szwederowa, Wzgórza Wolności i parku przemysłowego.
Hej! Żagań miasto około 30.000 mieszkańców a po ulicach jeżdżą już co najmniej 4 artki, naliczylem 2 srebrne i 2 czarne ( razem z moim )
Black Elegance 190 km TSI
- Blazio1946
- Posting Freak
Ciebie chyba widziałem (samochód) na ujejskiego przy domigo pizza. W zeszłym tygodniu jakoś.PePe pisze: ↑10.04.2019, 10:27Cześć, jeden z białych w Bydgoszczy to mójBawaria5 pisze: ↑09.04.2019, 23:36Potwierdzam w Bydgoszczy czesto spotykany. Przoduja biale i czarne, granatowe rowniez widzialem. Nie spotkałem jeszcze kurkumy oraz czerwonego(nie znam jego nazwy)Blazio1946 pisze: ↑08.04.2019, 21:41Ło Pany...w Bydgoszczy wysypało Arteonów.
Tak, zgadza się byłem tam i widziałem też Twojego białego Arteona.Blazio1946 pisze: ↑10.04.2019, 14:02Ciebie chyba widziałem (samochód) na ujejskiego przy domigo pizza. W zeszłym tygodniu jakoś.PePe pisze: ↑10.04.2019, 10:27Cześć, jeden z białych w Bydgoszczy to mójBawaria5 pisze: ↑09.04.2019, 23:36Potwierdzam w Bydgoszczy czesto spotykany. Przoduja biale i czarne, granatowe rowniez widzialem. Nie spotkałem jeszcze kurkumy oraz czerwonego(nie znam jego nazwy)Blazio1946 pisze: ↑08.04.2019, 21:41Ło Pany...w Bydgoszczy wysypało Arteonów.
W mieście jeździ też Chili Red na blachach CT
Pozdrawiam
Niedziela, poniedziałek wypad do Szczecina, ani jednego Arteona na kołach, ale chyba widziałem w poniedziałek popołudniu z rozbitym przodem niebieskiego na lawecie na trasie do Gdańska, ale nie jestem w 100% pewny
R.I.P. Arteon 2.0tdi 190km R-line