Car-Net
Re: Car-Net
@MKM_Mobility - umarłem ze śmiechu
Zareklamowałem na przeglądzie po 60 kkm CarNet i SOS. Wg serwisu problem jest globalny przez zmianę providera eSIM. I problem ma wielu klientów dokładnie od 18.04. Co ciekawe ja mam ten problem dokładnie od tej daty...
Arteon 2.0 TSI 280 KM Silver Pyrit
No bardzo możliwe, ciekawe kiedy Orange Polska zacznie obsługiwać to kazdy sobie sam zakupi pakiety i bedzie śmigało wyszystko torpedowo... taką mam nadzieję
2.0tdi 190 fwd
Moja bateria chyba się skończyła. I codziennie muszę włączać router... czy ktoś znalazł rozwiązanie? Wyjecie baterii nie zdaje rezultatu. Router w ogóle nie odpala...
R-Line 2.0 TDI 400Nm 190 KM DSG7 - Kurkuma - Stage1 - 480Nm 231KM
U mnie ostatni wpis jest z 6.04, a pierwszy komunikat z awarią SOS pojawił się dzień później tj. 7.04.
Arteon Elegance 2.0 TSI 190KM (MY2018)
Ciekawe. U mnie zepsuło się dopiero drugiego maja. Nie wiem czy nie ściemnili, to, że data się zgadza nic nie oznacza, im się wyświetla kiedy dokładnie auto wysłało ostatni pakiet. Sam widziałem
Mnie pierwszy raz przestało działać 29 marca, samo się naprawiło 22 kwietnia, podziałało do końca kwietnia i od początku maja nie działa znowu. Co ciekawe objaw to "tylko" brak aktualizacji z samochodu w aplikacji i portalu, nie miałem żadnych błędów systemu SOS.
To SOS nie zawsze się odzywa. Bynajmniej u mnie tak jest. Czasami działa, a czasami po odpaleniu odezwie się o braku komunikacji. Po ponownym wyłączeniu i załączeniu już wszystko ok. Co najlepsze żadnego śladu nie ma o usterce w pamięci kompa. Car-net milczy od 14.04. Zgłaszałem i podobno ma się serwis ze mną skontaktować, ciekawe kiedy .
Arteon Elegance 2.0 TSI 190 ps
A u mnie cud, po czterech tygodniach Car-Net zmartwychwstał.
Oby żył już wiecznie.
Oby żył już wiecznie.
Arteon Elegance 2.0 TDI 190KM DSG7
Witajcie, czy z Car Netem (a właściwie brakiem połączenia z autem przez aplikację/stronę www) mam się udać do serwisu czy czekać aż samo się naprawi? Te problemy z SOS też miałem może 2 albo 3 razy, ale dziś dopiero zauważyłem, że ostatnia aktualizacja pozycji auta, stanu paliwa itp. jest z 15 kwietnia. Od tej pory brak jakichkolwiek informacji, nie mogę ustawić ogrzewania/wentylacji (teraz niepotrzebne, ale nie chciałbym pozostawić takiego stanu rzeczy do zimy...). Jakieś rady?