Car-Net
Re: Car-Net
A mi znowu zdechł car-net, działał po ostatnim podniesieniu 10 dni.
Arteon Elegance 2.0 TDI 190KM DSG7
Dziś u mnie tak samo zdechł
U mnie jak zdechl w kwietniu to nie ozyl. Napisalem do vw o rekompensaty, na razie cisza
Arteon 2.0 TSI 280 km 4motion
W jakimś poście VW o Golfie na Facebooku zapytałem co z CarNetem z którym sporo osób w PL ma problem. Poprosili o wiadomość prywatną. W odpowiedzi napisali że pracują nad rozwiązaniem. Mimo że zapytałem o rekompensatę braku dostępu do usługi, na do pytanie nic nie odpowiedzieli. Także na dzień dzisiejszy nie mają żadnego rozwiązania.
Arteon 2.0 TSI 280 KM Silver Pyrit
-
- Member
To trochę jakby płacić za internet/telefon, który nie działa. Może dla kogoś dane przekazywane o jego aucie są istotne? Ostatnio zawołali 1500 zł za aktywację AppConecta!!!
VW Arteon R-Line 2.0 TDI 190 4MOTION
Samochód odebrany w poniedziałek, kilkadziesiąt razy próbowałem aktywować Car-net kodem, niestety za każdym razem wyskakuje błąd z informacją "Pracujemy nad rozwiązaniem problemu". Radio Discovery Media, a internet próbowałem udostępnić z dwóch różnych urządzeń.
-
- Member
Po ponad miesiącu udało mi się aktywować system. Nawet działa.
Potwierdzam, dzisiaj carnet powstał z martwych. Pojawiły sie powiadomienia na maila i w aplikacji, sa tez logi ze spalaniem
Arteon R-line 190 TSI PureWhite
Ale coś robiliście czy poprostu w aplikacji macie dane bez dotykania czegokolwiek? Bo u mnie dalej kupa i mam dane z 18.04.
Arteon 2.0 TSI 280 KM Silver Pyrit
Dokładnie, potwierdzam Car-Net zaczął działać sam z siebie od wczoraj...