Car-Net
Re: Car-Net
A tak przy okazji
Czy ktoś zna sposób wyłączenia info o pomyślnym logowaniu do CarNet
Denerwuje mnie to klikanie ok
Czy ktoś zna sposób wyłączenia info o pomyślnym logowaniu do CarNet
Denerwuje mnie to klikanie ok
VW Arteon 2.0 BiTDI R 4MOTION
podzielam pytanie kolegi powyżej - info o logowaniu delikatnie irytuje..
Jakie info o logowaniu? Nic takiego nie pamiętam z czasów kiedy Car-Net działał
Po interwencji na infolinii car-net, po 2 dniach wszystko wróciło do normy na około 2 tygodnie. Kilka dni temu znów błąd SOS i brak łączności z autem...
-
- Member
Napisałem ostatnio do centrali: "Usługi Car-Net: Security & Service Basic i Plus
które wchodzą w skład pakietu "premium" za który zapłaciłem 3490 zł w dalszym ciągu nie działają. Właściwie raportowanie mojego pojazdu o pozycji, spalaniu itd. nie działają od 24.04. czyli od ponad miesiąca. Są to ważne informacje dla mojej firmy" i oczekuję zadośćuczynienia.
Otrzymałem informację, że rozważą rekompensatę (...) Ciekawe co zaproponują?
Z drugiej strony cóż musiało się wydarzyć, że "brandzlują" się z tym od kwietnia?!?
które wchodzą w skład pakietu "premium" za który zapłaciłem 3490 zł w dalszym ciągu nie działają. Właściwie raportowanie mojego pojazdu o pozycji, spalaniu itd. nie działają od 24.04. czyli od ponad miesiąca. Są to ważne informacje dla mojej firmy" i oczekuję zadośćuczynienia.
Otrzymałem informację, że rozważą rekompensatę (...) Ciekawe co zaproponują?
Z drugiej strony cóż musiało się wydarzyć, że "brandzlują" się z tym od kwietnia?!?
VW Arteon R-Line 2.0 TDI 190 4MOTION
Ja też napisałem 29.05 o zadośćuczynienie i dostałem:
I dalej cisza.. Pewnie rekompensatą będzie przedłużenie o ten czas który straciliśmy kiedy nie działa (o ile wstanie)Nasz dział techniczny intensywnie pracuje nad rozwiązaniem Pańskiej niedogodności.
Pańskie żądanie odnośnie przedłużenia i zadośćuczynienia zostało przekazane.
Skontaktujemy się z Panem, gdy tylko otrzymamy odpowiedź.
VW Arteon R-Line 2.0 TSI 190
Mi dzisiaj znowu ruszył CarNet, ale pisałem do nich w poniedziałek. Dostałem zwrotnie dwa maile, że się ze mną skontaktują w tej sprawie, ale nikt nie dzwonił czy pisał.
Zobaczymy na jak długo
Zobaczymy na jak długo
Arteon Elegance 2.0 TDI 190KM DSG7
Jak Feniks z popiołów po telefonie do usług cyfrowych VW Car-Net zadziałał po dwóch miesiącach. Faktycznie trzeba dzwonić.
R.I.P. Arteon 2.0tdi 190km R-line
Arteon 2.0tsi 190km R-line
Arteon 2.0tsi 190km R-line
Ciekawe od czego ta usterka jest zależna? U mnie usługa działa nieprzerwanie odkąd kupiłem samochód czyli od ponad roku.
U mnie działa także nieprzerwanie od daty zakupu pojazdu, czyli ok. 3 miesięcy
Black Elegance 190 km TSI