Wasze wynegocjowane rabaty na Arteona
RE: Wasze wynegocjowane rabaty na Arteona
No dokładnie, pytałem też sprzedawcę o samochody "z placu " na jaki rabat mógłbym liczyć to powiedział, że aktualnie nie ma to znaczenia czy samochód sobie konfiguruje sam, czy biorę "z placu" . A i tak aktualnie nie mają takiego jak ja szukam, więc skonfigurowałem indywidualnie.
upksibart pisze: Zastanawiam się czy oprócz rabatu kwotowego ( rzędu ok 10 - 11 % ) na firmę lecz nie flotę - można wynegocjować zimówki w lepszej cenie? Obecnie 17'' jest w cenie 1900zł/szt co jest prawie 2 razy więcej niż poskładany zestaw na oponeo. Macie jakieś doświadczenia?
VW Arteon R-Line 2.0 TSI 190
A to bardzo ciekawe, bo ja otrzymałem informacje, że kategorycznie nie ma żadnych rabatów wyprzedażowych z tytułu rocznika na Arteona z indywidualnej konfiguracji (nie dotyczy samochodów z placu) ze względy na fakt, że jest to nowy model. Inne samochody owszem, Arteon nie.
Bądź tu mądry, co salon to inna wypowiedź. Prawie jak nasze urzędy skarbowe.
Bądź tu mądry, co salon to inna wypowiedź. Prawie jak nasze urzędy skarbowe.
Też to zauważyłem, to sam sprzedawca mi zaproponował, żebym nie brał samochodu "z placu" tylko skonfigurował własny, bo rabat wyprzedażowy będzie taki sam. W przeciwnym razie bym teraz zrezygnował bo jaki sens miałby zakup samochodu, który będzie wyprodukowany w Grudniu i na starcie być w plecy na roczniku i ewentualnie szukałbym właśnie samochodu "z placu". Samochód będzie wyprodukowany jeszcze w 2017 natomiast odbiór w styczniu 2018.kubelt pisze: Bądź tu mądry, co salon to inna wypowiedź. Prawie jak nasze urzędy skarbowe.
Ostatnio zmieniony 30.10.2017, 14:10 przez tom-998, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja kupiłem 18" z zimówkami za 1900 zł. Porshe Sosnowiecksibart pisze:upksibart pisze: Zastanawiam się czy oprócz rabatu kwotowego ( rzędu ok 10 - 11 % ) na firmę lecz nie flotę - można wynegocjować zimówki w lepszej cenie? Obecnie 17'' jest w cenie 1900zł/szt co jest prawie 2 razy więcej niż poskładany zestaw na oponeo. Macie jakieś doświadczenia?
Za sztukę?
Tak 18 cali sebring plus Continental 850pMarcinJ pisze: Za sztukę?
Od dziś jest rabat wyprzedażowy na rocznik 2017 na Atreon-a 10.000 pln
-
- Junior Member
A gdzie jest informacja na temat tego rabatu wyprzedażowego ? Czy ten rabat wiąże się z uzyskanymi rabatami przez Sprzedawcę ? Mam rezerwację zrobioną ale nie mam jeszcze zamówienia. W przyszłym tygodniu chcę podpisywać zamówienie na auto z placu...
dzisiaj dostały salony maila w tej sprawie !! Rabat wyprzedażowy to podstawa + to co wynegocjujesz !!!Andrzejowy pisze: A gdzie jest informacja na temat tego rabatu wyprzedażowego ? Czy ten rabat wiąże się z uzyskanymi rabatami przez Sprzedawcę ? Mam rezerwację zrobioną ale nie mam jeszcze zamówienia. W przyszłym tygodniu chcę podpisywać zamówienie na auto z placu...
Żeby uzyskać rabat wyprzedażowy 10.000 pln należy przedłużyć gwarancję Safe+ (nawet opcja minimalna).
Ostatnio zmieniony 03.11.2017, 14:10 przez ml000, łącznie zmieniany 1 raz.