Car-Net
Re: Car-Net
Dostałem to samo info i od razu odpisałem z pytaniem czy zamierzają jakoś zrekompensować te dwa miesiące niedziałania. Polecam Wam wszystkim zadać takie pytanie, bo jak to mówią muchy "W kupie siła"
Arteon Elegance 2.0 TSI 190KM (MY2018)
Ja dzwonilem tam po informacji od nich to dalej czekają na info z DE co do rekompensat
VW Arteon R-Line 2.0 TSI 190
Mnie odpisali ze w ramach gestu handlowego przysla bon na 300zl
Arteon 2.0 TSI 280 km 4motion
Gdzie pisałeś o zadośćuczynienie? Na jaki adres?
U mnie Car-Net ożył 6.06.2019 (nie działał od 20.03).
Co do informacji które wyświetla to nic się nie zmieniło - nie mają wiele wspólnego z prawdą.
Samochód często widnieje jako odblokowany mimo że na 100% jest zamknięty.
Mam pewną prawidłowość - jeżeli zamknę auto z klamki i potem wyjmuję coś z bagażnika - w większości przypadków pokaże prawidłowy stan - zablokowany.
Jeżeli wychodząc z kabiny nie zamknę tylko od razu wyjmę rzeczy z bagażnika i zamknę wszystko na koniec na klamce to widnieje jako odblokowany
Złożyłem 2 dni temu reklamacje i dostałem dodatkowy rok używania systemów gratis. Ja tam jestem zadowolony.
R.I.P. Arteon 2.0tdi 190km R-line
Arteon 2.0tsi 190km R-line
Arteon 2.0tsi 190km R-line
-
- Member
Tez dostałem dodatkowy rok gratis jestem zadowolony z rozwiązania.
Którym kanałem robiliście zgłoszenie? Ja im odpisałem na otwarty ticket (w związku z niedziałaniem car-net) mailowo na [email protected], ale do teraz cisza.
Arteon Elegance 2.0 TSI 190KM (MY2018)
Jakie systemy są płatne ? Jestem w szoku, ponieważ nic mi sprzedawca w salonie nie mówił...
R-Line 2.0 TDI 400Nm 190 KM DSG7 - Kurkuma - Stage1 - 480Nm 231KM