Nie podwyżka, tylko inna konfiguracja pakietów, sprawdzałem cenę przed i po zmianie i jest taniej o 90 zł
A mój Arteon właśnie dojechał na plac po 7 miesiącach od zamówienia. (2.0 BiTDI)
Nie podwyżka, tylko inna konfiguracja pakietów, sprawdzałem cenę przed i po zmianie i jest taniej o 90 zł
Co do napisu to nie wiem, ale AID na pewno będzie ten nowy. A dlaczego Ci się nie podoba? Dla mnie zmiana na pluswas777 pisze: ↑17.07.2019, 09:11Mój 190 TSI też ma 34 tydzień produkcji. Swój zamawiałem jeszcze ze starym konfiguratorem, teraz widzę że na stronie VW zaktualizowali konfigurator i auto ma węższy napis ARTEON z tyłu oraz nowy AID... który mi się nie podoba. Myślisz że nasze samochody będą miały ten starszy i większy, prezentowany na dzień zamówienia? Jeśli ktoś ma więdzę na ten temat będę wdzięczny za info
Auta MY2019 produkowane w czerwcu 2019 po wznowieniu produkcji mają większą półkę na telefon i usb obok dsg. AID i napis po staremu. Mój tak ma. Stoi na placu. Czekam na odbiór.MKM_Mobility pisze: ↑17.07.2019, 11:57Od 28 tygodnia produkują już MY2020 tak więc będziesz miał AID z "analogowym" wskaźnikiem temp. silnika i poziomu paliwa, wąski napis Arteon, USB obok dźwigni DSG, szeroką półkę na telefon, a w TSI 272KM atrapy końcówek wydechów zamiast przelotek.
Sam ekran jest chyba mniejszy z powodu analogowych wskaźników temperatury i paliwa z boku, ale ma chyba większą rozdzielczość.