Brak jest pakietów związanych z przeglądami i z przedłużoną gwarancją. Cena będzie wyższa.
Czas oczekiwania na samochód
Re: Czas oczekiwania na samochód
-
- Member
Ten AID mam w najnowszym Polo. Jest spoko ale w Arteonie wolałbym mieć coś innego chociażby z tego powodu że jest o kilka klas wyżej.
- Osfald
- Senior Member
Z tego co doczytałem Polo ma AID v2 ale w tym mniejszym rozmiarze 10,25".
W Arteonie jest 11,7" (wersja 1 miała 12,3")
Funkcjonalności nie mam jeszcze jak ocenić...
Arteon 2.0 TSI i cztery dwudziestki nadal pracują w firmie. Sobie sprawiłem 3L kota V6 z kompresorem
Dodatkowo ten nowy nie ma tradycyjnych kontrolek na górze, które wg mnie są lepsze.
-
- Member
Mniejszy czy większy jedna cholera. Przyszły takie czasy że auta robią księgowi i uniwersalność góruje nad indywidualnością itd. Trzeba to akceptować chociaż trochę to irytuje.
Nie dość że wsiadam do Arteona i widzę Passata to teraz mam jeszcze pierwiastek Polo czy T-Roca w zegarach.
Dzwonił dziś do mnie dealer.
W fabryce odpalili przerwę wakacyjna :/
Info dla tych, którzy jak ja, mają ostatni status montaż karoserii i się nie zmienia.
Mój ma taki od 7 lipca.
Mówił, że prawdopodobnie fizycznie jest zrobiony.
W fabryce odpalili przerwę wakacyjna :/
Info dla tych, którzy jak ja, mają ostatni status montaż karoserii i się nie zmienia.
Mój ma taki od 7 lipca.
Mówił, że prawdopodobnie fizycznie jest zrobiony.
a ile trwa średnio produkcja samochodu jak już jest zatwierdzona data produkcji?
A ta przerwa wakacyjna ile trwa? Nasz się produkuje od 10 lipca i ciągle status w produkcji a miało być tak, że w ciągu 2 tygodni będzie do odebrania auto... Na razie nikt nas nie poinformował o przerwie wakacyjnej.... A my czekamy, że za chwilę odbiór a się okazuje że może będzie do odebrania, ale za miesiąc
Przerwa produkcyjna kończy się w 32 tygodniu.Marti pisze: ↑23.07.2019, 09:36A ta przerwa wakacyjna ile trwa? Nasz się produkuje od 10 lipca i ciągle status w produkcji a miało być tak, że w ciągu 2 tygodni będzie do odebrania auto... Na razie nikt nas nie poinformował o przerwie wakacyjnej.... A my czekamy, że za chwilę odbiór a się okazuje że może będzie do odebrania, ale za miesiąc