Car-Net
Re: Car-Net
Przy czym ja miałem problemy z pierwszą wersją We Connect, zainstalowaną chwilę później jak wyszła. I to właśnie z nią byly problemy. Ale już działa.
- Blazio1946
- Posting Freak
Ten carnet vel. wee... to gowno na maxa.
Co prawda dostałem dodatkowe 12 miesięcy w ramach rekompensaty za niedziałającą usługę, 2x już mi w serwisie aktualizowali/resetowali centralkę.
Teraz od prawie tygodnia nie mogę się zalogować.
Czy ktoś używał takiego lokalizatora?
https://sklep.teltronic.pl/lokalizator- ... a-spalania
Co prawda dostałem dodatkowe 12 miesięcy w ramach rekompensaty za niedziałającą usługę, 2x już mi w serwisie aktualizowali/resetowali centralkę.
Teraz od prawie tygodnia nie mogę się zalogować.
Czy ktoś używał takiego lokalizatora?
https://sklep.teltronic.pl/lokalizator- ... a-spalania
A ja w tym tygodniu właśnie dostałem potwierdzenie przedłużenia o 12 miesięcy. Dla mnie git.
Arteon 2.0 TSI 280 KM Silver Pyrit
Przedłużyli Wam wszystkie usługi czy tylko Security & Service Plus?
Właśnie dokładam się do pytania : trake
jak usunąć t o powiadomienie o logowaniu każdorazowo... denerwujące
VW Arteon 2.0 BiTDI R 4MOTION
Przedłużyli to co nie działało:
Informujemy, iż Pańskie usługi „Security & Service” zostały bezpłatnie przedłużone na okres 12 miesięcy.
Reszta z zakładki CarNet w systemie multimedialnym działała więc nie bardzo mam o co się do nich rzucać.
Arteon 2.0 TSI 280 KM Silver Pyrit
Mi zniknęło po aktualizacji do najnowszej wersji.Właśnie dokładam się do pytania : trake
Arteon R-line 2.0 TDI 190 KM
Witam wszystkich i pozdrawiam,
Mam problem, od paru dni jestem "szczęśliwym" posiadaczem Arteona R-Line 2.0 TSI, 190KM i mam drobny problem: uruchomiłem Car-Net i zainstalowałem We Connect na smartfonie i laptopie, w aucie wpisałem kod aktywacyjny otrzymany ze strony Volkswagena ale gdy próbuję uruchomić Car-Net w samochodzie na wyświetlaczu w ustawieniach pojawia się komunikat, transmisja danych niedostępna, pomimo, że przychodzą informacje na telefon i kompa o zdarzeniach z samochodu czyli karta działa. W czym problem? W podręczniku użytkownika piszą o aktywacji karty esim u swojego operatora. Jakieś pomysły na rozwiązanie problemu, z góry dzięki za pomoc.
Mam problem, od paru dni jestem "szczęśliwym" posiadaczem Arteona R-Line 2.0 TSI, 190KM i mam drobny problem: uruchomiłem Car-Net i zainstalowałem We Connect na smartfonie i laptopie, w aucie wpisałem kod aktywacyjny otrzymany ze strony Volkswagena ale gdy próbuję uruchomić Car-Net w samochodzie na wyświetlaczu w ustawieniach pojawia się komunikat, transmisja danych niedostępna, pomimo, że przychodzą informacje na telefon i kompa o zdarzeniach z samochodu czyli karta działa. W czym problem? W podręczniku użytkownika piszą o aktywacji karty esim u swojego operatora. Jakieś pomysły na rozwiązanie problemu, z góry dzięki za pomoc.