Car-Net
Re: Car-Net
A udostępniłeś połączenie neta z tel. lub innego źródła dla samochodu ?
Arteon Elegance 2.0 TSI 190 ps
Bo ma nawet w instrukcji jest opisane że można sobie eSim wykorzystać na transmisję danych... Jednak żaden operator w PL jeszcze tego nie obsługuje i do tego nie doszukałem się jakiegos ID (qrcode) za pomocą można by było takie usługi uruchomić. W zasadzie w instrukcji jest kłamstwo - podstawa do reklamacji.
2.0tdi 190 fwd
Czy do instalacji biznes potrzebna jest karta esim, czy może być zwykła karta od oragne lub innego operatora?
Lada moment odbieram Arteona i zastanawiam się, czy zamówić jakiś niewielki pakiet internetu na kartę sim specjalnie do auta.
Lada moment odbieram Arteona i zastanawiam się, czy zamówić jakiś niewielki pakiet internetu na kartę sim specjalnie do auta.
Zwykła karta i do użytkowania dla Car-Net nie wyjdziesz poza 100mb miesięcznie więc osobiście polecam Aero2 z pakietem 500mb za 2zł/msc
VW Arteon R-Line 2.0 TSI 190
Ale jakbym chciał hotspota dla pasażerów to by się przydało trochę więcej
-
- Senior Member
Telefon sony razem z karta 100Gb na stałe w schowku. Po Pierwsze jest net na Discover pro dzieki ViM oraz jest hot spot.
Nie lepiej modem huawei pod gniazdo zapalniczki ?. Było to Już na forum. Ja tak mam i elegancko śmiga.Jacekpolok pisze: ↑08.09.2019, 19:46Telefon sony razem z karta 100Gb na stałe w schowku. Po Pierwsze jest net na Discover pro dzieki ViM oraz jest hot spot.
R.I.P. Arteon 2.0tdi 190km R-line
Arteon 2.0tsi 190km R-line
Arteon 2.0tsi 190km R-line