Discovery Media Pro
Re: Discovery Media Pro
Czy w takim razie jest jakiś port klasycznego USB, czy wszystko już na USBC?
Aktualnie w Focusie mam w podłokietniku wsadzony pendrive z muzyką - nie rzuca się w oczy, nie przeszkadza. Z tego co piszecie, w Arteonie zostaje tylko odtwarzanie z telefonu, tak?
Aktualnie w Focusie mam w podłokietniku wsadzony pendrive z muzyką - nie rzuca się w oczy, nie przeszkadza. Z tego co piszecie, w Arteonie zostaje tylko odtwarzanie z telefonu, tak?
Wg instrukcji, podobno jest natywny TIDAL, APPLE MUSIC i radio internetowe
https://www.portal.volkswagen-we.com/po ... plus_pl_PL
-
- Member
Masz tylko USB C. W moje konfiguracji dwie sztuki. Przy drążku DSG i w podłokietniku.
- Blazio1946
- Posting Freak
Nadal będziesz mógł odtwarzać muzykę z dysku (jukebox) w navi.
Arteon R-line 190 TSI
Zdjęć nie mam, za dużo na głowie,
ale mam trzy razy usb-c, nie ma cd i miejsca na karty sd to atrapa. Jednak po podłączeniu routera wszystko działa z netem prawie bez problemu. Mały problem z połączeniem z we connect, ale ogólnie po drugiej próbie jest okej.
Faktycznie można korzystać z tidal oraz apple music. Pojawiła się opcja radia internetowego - ale tego nie sprawdzałem, za to dostałem dab+ mimo że nie zamawiałem
ale mam trzy razy usb-c, nie ma cd i miejsca na karty sd to atrapa. Jednak po podłączeniu routera wszystko działa z netem prawie bez problemu. Mały problem z połączeniem z we connect, ale ogólnie po drugiej próbie jest okej.
Faktycznie można korzystać z tidal oraz apple music. Pojawiła się opcja radia internetowego - ale tego nie sprawdzałem, za to dostałem dab+ mimo że nie zamawiałem
DAB stał się standardem w MY2020. Jeszcze ładowarka indukcyjna powinna byćAdamBeg pisze: ↑20.09.2019, 23:57Zdjęć nie mam, za dużo na głowie,
johnyPL
Arteon R-Line TSI 190KM JB4 241/385
Arteon R-Line TSI 190KM JB4 241/385
Dokładnie. Jest i działa z Samsungiem s9+ oraz Samsungiem s8+
To tak jak u mnie z routera wifi w telefonie sterowanego ON/OFF taskerem. Wszystko śmiga świetnie więc jakie jest uzasadnienie dla kupowania kolejnego abonamentu na SIM? Sorry ja takiego nie widzę.
-
- Senior Member
Uzasadnienue jest takie ze w telefonie jest zazwyczaj 10gb moze 30gb. Na kartę internet 100gb to koszt 50zl za rok.
-
- Member
Który z operatorów daje 100GB za 50 PLN?Jacekpolok pisze: ↑21.09.2019, 12:11Uzasadnienue jest takie ze w telefonie jest zazwyczaj 10gb moze 30gb. Na kartę internet 100gb to koszt 50zl za rok.