Przegub wewnętrzny- wymiana gwarancyjna?
Przegub wewnętrzny- wymiana gwarancyjna?
Czy waszym zdaniem przegub wewnetrzny wymienia na gwarancji czy raczej powiedza ze to czesc eksploatacyjna? Przebieg auta 80 tys. Cos co ciezko popsuc sie popsulo . Zewnetrzny to mozna popsuc po przez ostre ruszania na zakręcie ale wewnętrzny?
Re: Przegub wewnętrzny- wymiana gwarancyjna?
Powodzenia, z pewnoscia zaplacisz sam, u nich gwarancja to tylko taki lep na muchy zeby daly sie zlapac.
eRlinia 2.0 teesi + blisko 600 Nm w ośce
Przy przebiegu 30-40tys. To gwarancja ale 80tys. To już można było to zmęczyć. Cudów nie ma. Nie oczekujmy że wszystko na siebie weźmie gwarant.
-
- Senior Member
Panowie. Jezeli ppace za gwarnacje do 120k km - to do czasu osiągnięcia 120k km nie powinno mnie interesować czy to zmęczenie materiału.
Idz i powiedz to w aso. I prosba nagrywaj calosc tel to posmiejemy sie razem na jakims zlocie albo jak wrzucisz film na forumJacekpolok pisze: ↑24.09.2019, 23:55Panowie. Jezeli ppace za gwarnacje do 120k km - to do czasu osiągnięcia 120k km nie powinno mnie interesować czy to zmęczenie materiału.
eRlinia 2.0 teesi + blisko 600 Nm w ośce
-
- Senior Member
Wiem na swoim przykladzie jak to działa. Skuteczne jest tylko w bezdyskusyjnych usterkach. Przedluzona gwarancja jest super argumentem gdy sprzedajemy auto ktore ma jeszcze gwarancję.Art e on pisze: ↑25.09.2019, 21:52Idz i powiedz to w aso. I prosba nagrywaj calosc tel to posmiejemy sie razem na jakims zlocie albo jak wrzucisz film na forumJacekpolok pisze: ↑24.09.2019, 23:55Panowie. Jezeli ppace za gwarnacje do 120k km - to do czasu osiągnięcia 120k km nie powinno mnie interesować czy to zmęczenie materiału.