Ubezpieczenie
Re: Ubezpieczenie
W kredycie też mozna wziąc zewnętrzne ubezpieczenie, tylko wg wymogów VW - wszystkie opcje AC zniesione
Arteon R-line 190 TSI PureWhite
Dokładnie ubezpieczenie po 1 roku możesz wziąć jakie chcesz. A te ceny poniżej 4k to pewnie fury służbowe. Nie ma bata na zejście poniżej 4k prywatnie, za Arteona na max zniżkach jeśli mieszkasz w dużym mieście.
-
- Senior Member
No co ty. Oferty outside hestia, warta 3,6k ( niewiarygodne towarzystwa 2,7k). Aso 4k. Krakow raczej duze miasto.
mi wyliczyli u Plichta w Gdyni kolejno (auto na firmę Sp. z o.o. w leasingu VW - Arteon 2,0 Tsi 190KM ~R line):
- Hestia - 6165 PLN
- Uniqa - 9452 PLN
- Allianz - 8148 PLN
Ktoś tu się ogłaszał jako agent ubezpieczeniowy i oferował pomoc...
Proszę o kontakt na priv
Z góry dzieki
- Hestia - 6165 PLN
- Uniqa - 9452 PLN
- Allianz - 8148 PLN
Ktoś tu się ogłaszał jako agent ubezpieczeniowy i oferował pomoc...
Proszę o kontakt na priv
Z góry dzieki
W ASO tak będzie - ceny z kosmosu Jeszcze się będą chwalić że Ci 'utrzymali' tę samą cene co przy zakupie
VW Arteon R-Line 2.0 TSI 190
-
- Senior Member
Ja kupilem w aso ac/oc. Drozej o 350zl czyli o tyle ile oplata za zewnetrzne ubezpieczenie. Gdybym nie mial lesingu to minus 15% jeszcze e dol.
Hej, gdzie teraz warto zapytać o złożenie oferty ubezpieczenia? Nie chcę szukać po omacku.
W ASO przy leasingu jest 3,2% od kwoty brutto.
johnyPL
Arteon R-Line TSI 190KM JB4 241/385
Arteon R-Line TSI 190KM JB4 241/385
Ja dostałem maksymalny pakiet w Hestii za 5,4k. Zainstalowałem aplikacje i tyle wyszło że zniżka. Bezpośrednio u dealera załatwiłem temat.
Nigdzie jakoś nie znalazłem taniej. Wszystko w granicach 5k. Zatem przy leasingu VW gdzie jest opłata.za.rozpatrzenie wniosku gra nie warta świeczki.
Nigdzie jakoś nie znalazłem taniej. Wszystko w granicach 5k. Zatem przy leasingu VW gdzie jest opłata.za.rozpatrzenie wniosku gra nie warta świeczki.
- Blazio1946
- Posting Freak