Wasze wynegocjowane rabaty na Arteona
Re: Wasze wynegocjowane rabaty na Arteona
Pytanie czy na firmę czy prywatnie. 16 % prywatnie to max.
na firmę w leasingu VW
Niech mi ktoś wyjaśni jakim cudem to jest 100,63 ???? jak prawie suma 7000 więcej. Czyli wpłacam połowe a od reszty od 80 000 wychodzi 9%
ok już wiem 159 brutto GAP, na tym zarabiają bo to wychodzi 5500
Ponieważ jest dodane ubezpieczenie gap/rti
W leasingu zewnętrznym będziesz mial koszt ok 103%-104% czyli przeplacisz ok 4-5 koła ale bez tego ubezpieczenia
W leasingu zewnętrznym będziesz mial koszt ok 103%-104% czyli przeplacisz ok 4-5 koła ale bez tego ubezpieczenia
taniej ??? dużo ??? myślałem że to jest od kwoty .
zobacze, jak mówicie ze 16% od ceny to nie jest extra promo , to może uda mi sie coś jeszcze ugrać, jak to jest z placu. Możecie zobaczyć na zdj z linku ktory umieściłem . Zastanawiam się czy to jest normalne spasowanie w Arteonach. chodzi mi o tylną lewą lampę, coś tam nie za bardzo mi wygląda na poprawne spasowanie.
Zadzwon i upewnij się czy prezentowany samochód to dokładnie ten co w opisie to po pierwsze a po drugie czy jest dostępny. Przy zakupie Passata B8 ogłoszenia widniały w internecie a po kontakcie okazywały się liczne rozbieżnośćbiner100 pisze: ↑09.10.2019, 18:01zobacze, jak mówicie ze 16% od ceny to nie jest extra promo , to może uda mi sie coś jeszcze ugrać, jak to jest z placu. Możecie zobaczyć na zdj z linku ktory umieściłem . Zastanawiam się czy to jest normalne spasowanie w Arteonach. chodzi mi o tylną lewą lampę, coś tam nie za bardzo mi wygląda na poprawne spasowanie.
johnyPL
Arteon R-Line TSI 190KM JB4 241/385
Arteon R-Line TSI 190KM JB4 241/385
dzwoniłem, mam wstępną rezerwację i niby to ten ze zdjęcia. Szczerze to rzuciła mi się ta lampa i te fałdy wygniecione na skajce fotela pasażera