Kodowanie samochodów
Re: Kodowanie samochodów
Mam auto z lipca i nie mam czegoś takiego (albo nie umiem włączyć ;-)
Na kierownicy po prawej stronie masz srebrny przycisk do przerzucania elementów, który wyświetlają się na AID (wyświetlaczu), radio, nawigacja, telefon, status pojazdu itd. Każdy wybrany element możesz sobie dostosować strzałkami w górę i w dół, które też znajdują się po prawej stronie.
W danych o pojeździe masz do wyboru, zasięg, zestawienie, chwilowe spalanie i jeszcze kilka różnych opcji.
W danych o pojeździe masz do wyboru, zasięg, zestawienie, chwilowe spalanie i jeszcze kilka różnych opcji.
Czy kolorystykę AID oraz DM lub Pro da się zmienić tylko poprzez kodowanie i moduł? Na filmikach czy zdjęciach na forum i yt trafiają się żółte czy czerwone grafiki na wyświetlaczach, z kolei u mnie jest wersja niebieska.
Arteon Elegance 2.0 TSI 190KM 2018
Tylko przez kodowanie, przy czym jest to dziecinnie proste i można sobie dokodować wiele innych rzeczy i wg mnie opłaca się zakupić
Arteon Elegance 2.0 TSI 190KM (MY2018)
Dokupić co?
Tak po chłopsku poproszę
johnyPL
Arteon R-Line TSI 190KM JB4 241/385
Arteon R-Line TSI 190KM JB4 241/385
OBD eleven-odezwij sie do kolegi o nicku Eldar
eRlinia 2.0 teesi + blisko 600 Nm w ośce
Dokupić interfejs OBDeleven, który wpinasz pod kierownicą i zarządzasz aplikacją z telefonu. W aplikacji masz gotowe modyfikacje, a dla bardziej zaawansowanych użytkowników możliwość pogrzebania sobie w ustawieniach samochodu niedostępnych z poziomu infotainment.
Jak kolega niżej napisał odezwij się do forumowicza o nicku Eldar, albo od razu wejdź na jego stronę https://obdeleven.pl/sklep/1-obdeleven-pro.html
Arteon Elegance 2.0 TSI 190KM (MY2018)
Jeżeli to było do mnie to oczywiście, że umiem to obsługiwać. Natomiast nie ma u mnie możliwości wyświetlenia takiej metryczki, która pokazuje wszystkie te informacje jednocześnie (jak na foto u kolegów). Mogę sobie (co jest bez sensu) pokazywać jedną z tych wartości na raz lub przewijać się między nimi.AdamBeg pisze: ↑16.10.2019, 09:47Na kierownicy po prawej stronie masz srebrny przycisk do przerzucania elementów, który wyświetlają się na AID (wyświetlaczu), radio, nawigacja, telefon, status pojazdu itd. Każdy wybrany element możesz sobie dostosować strzałkami w górę i w dół, które też znajdują się po prawej stronie.
A nie masz czegoś takiego jak "Zestawienie" ? w zakładce Dane Podróży?akawoj pisze: ↑16.10.2019, 21:25Jeżeli to było do mnie to oczywiście, że umiem to obsługiwać. Natomiast nie ma u mnie możliwości wyświetlenia takiej metryczki, która pokazuje wszystkie te informacje jednocześnie (jak na foto u kolegów). Mogę sobie (co jest bez sensu) pokazywać jedną z tych wartości na raz lub przewijać się między nimi.AdamBeg pisze: ↑16.10.2019, 09:47Na kierownicy po prawej stronie masz srebrny przycisk do przerzucania elementów, który wyświetlają się na AID (wyświetlaczu), radio, nawigacja, telefon, status pojazdu itd. Każdy wybrany element możesz sobie dostosować strzałkami w górę i w dół, które też znajdują się po prawej stronie.
Niestety, mam tak: https://www.youtube.com/watch?v=LSyZ43- ... e=youtu.beAdamBeg pisze: ↑16.10.2019, 22:26A nie masz czegoś takiego jak "Zestawienie" ? w zakładce Dane Podróży?akawoj pisze: ↑16.10.2019, 21:25Jeżeli to było do mnie to oczywiście, że umiem to obsługiwać. Natomiast nie ma u mnie możliwości wyświetlenia takiej metryczki, która pokazuje wszystkie te informacje jednocześnie (jak na foto u kolegów). Mogę sobie (co jest bez sensu) pokazywać jedną z tych wartości na raz lub przewijać się między nimi.AdamBeg pisze: ↑16.10.2019, 09:47Na kierownicy po prawej stronie masz srebrny przycisk do przerzucania elementów, który wyświetlają się na AID (wyświetlaczu), radio, nawigacja, telefon, status pojazdu itd. Każdy wybrany element możesz sobie dostosować strzałkami w górę i w dół, które też znajdują się po prawej stronie.