Szyby / głośność
Re: Szyby / głośność
Ale w koncu miales jazde probna? Zeby później nie bylo rozczarowania bo oczekiwales wiekszej "ciszy"...
Arteon R-line 2.0 TDI 190 KM
-
- Senior Member
Jazda testowa oraz ogólne obycie z autem konieczne. Zastanow sie jak najczęściej sluchasz muzyki, jaki telefon posiadasz, czy jest to kompatybilne z autem. Sprawdz jakosc wykonczenia mniej widocznych rzeczy na ktore zworcisz uwage pewnie dopiero w 2 miesiącu: komora silnika, obudowa akumulatora, wykonczenie schowka, bagaznika, mata w bagazniku , regulacje foteli, zagłówkow, lag skrzyni dla tdi, reakcja na gaz czy nie stresuje opóźnienie. Arteona kupuje sie "oczami" z zewnatrz.
To akurat nie ma żadnego znaczenia Już szłyszę jak opowiadasz znajomym "kupiłem auto marki X bo mial najlepsza OBUDOWĘ AKUMULATORA"Jacekpolok pisze: ↑16.10.2019, 10:30Sprawdz jakosc wykonczenia mniej widocznych rzeczy na ktore zworcisz uwage pewnie dopiero w 2 miesiącu: komora silnika, obudowa akumulatora (...)
-
- Senior Member
Oj nie zrozumieliśmy się. Mowie o detalach ktore moga denerwować po zakupie uzytkownika.Salvatore pisze: ↑16.10.2019, 11:04To akurat nie ma żadnego znaczenia Już szłyszę jak opowiadasz znajomym "kupiłem auto marki X bo mial najlepsza OBUDOWĘ AKUMULATORA"Jacekpolok pisze: ↑16.10.2019, 10:30Sprawdz jakosc wykonczenia mniej widocznych rzeczy na ktore zworcisz uwage pewnie dopiero w 2 miesiącu: komora silnika, obudowa akumulatora (...)
Ja nie jechałem, i jutro zamawiam. Z zew mi sie podoba , w srodku taki sobie. Nic za te pieniadze lepszego nie kupie. Biorę 2,0 Tsi 190 PS w R line z placu bez wyciszenia. Miałem poprzedni mk5 240 ps w PB i podejrzewam ze w arteonie jest duzo głośniej .
-
- Junior Member
Wersja R-line 2.0TSI, 190KM na 19' Montevideo z wyposażeniem dodatkowym:ŁukaszBP pisze: ↑16.10.2019, 00:42Kolego, mówisz o nowym aucie konfigurowanym pod siebie? Co w nim masz, że bez haku wyszło jedynie 160k PLN?edgeofsanity pisze: ↑15.10.2019, 23:40...z rabatem za 160k r line wlasciwie ze wszystkim co chce poza hakiem...
Pakiet Premium
Pakiet Innowacyjny
SX8
Podnośnik
Koło zapasowe, dojazdowe 16"
Elektrycznie regulowane podparcia lędźwi z
funkcją masażu w fotelu kierowcy, manualnie
regulowane w fotelu pasażera
Szyba tylna oraz boczne tylne przyciemniane
Autoalarm z niezależnym zasilaniem (Backup-Horn), funkcją dozoru wnętrza iczujnikiem
przechyłu
- Autoalarm z niezależnym zasilaniem (Backup-Horn), funkcją dozoru wnętrza i
czujnikiem przechyłu
System Easy Open / Easy Close
- System Keyless Access - bezkluczykowy
dostęp i uruchamianie pojazdu w połączeniu
z alarmem
- System bezdotykowego otwierania i
zamykania pokrywy bagażnika
Pakiet Drogowy Plus (Emergency Assist,
TrafficJam Assist, Rear Traffic Alert i Side
Assist Plus z Lane Assist)
jak dla Mnie całkiem sporo i to co dla Mnie najważniejsze.
-
- Member
Co to "SX8" ?
bez montevideo i pakietu drogowego i koła doazdowego dostałem za 151 000 a więc szałowej ceny nie maszedgeofsanity pisze: ↑16.10.2019, 21:57Wersja R-line 2.0TSI, 190KM na 19' Montevideo z wyposażeniem dodatkowym:ŁukaszBP pisze: ↑16.10.2019, 00:42Kolego, mówisz o nowym aucie konfigurowanym pod siebie? Co w nim masz, że bez haku wyszło jedynie 160k PLN?edgeofsanity pisze: ↑15.10.2019, 23:40...z rabatem za 160k r line wlasciwie ze wszystkim co chce poza hakiem...
Pakiet Premium
Pakiet Innowacyjny
SX8
Podnośnik
Koło zapasowe, dojazdowe 16"
Elektrycznie regulowane podparcia lędźwi z
funkcją masażu w fotelu kierowcy, manualnie
regulowane w fotelu pasażera
Szyba tylna oraz boczne tylne przyciemniane
Autoalarm z niezależnym zasilaniem (Backup-Horn), funkcją dozoru wnętrza iczujnikiem
przechyłu
- Autoalarm z niezależnym zasilaniem (Backup-Horn), funkcją dozoru wnętrza i
czujnikiem przechyłu
System Easy Open / Easy Close
- System Keyless Access - bezkluczykowy
dostęp i uruchamianie pojazdu w połączeniu
z alarmem
- System bezdotykowego otwierania i
zamykania pokrywy bagażnika
Pakiet Drogowy Plus (Emergency Assist,
TrafficJam Assist, Rear Traffic Alert i Side
Assist Plus z Lane Assist)
jak dla Mnie całkiem sporo i to co dla Mnie najważniejsze.
-
- Junior Member
Ok, i tak nie biorę Arteona w końcu. Ale dzięki za opinię. Dla Mnie taki rabat nie jest zły na osobę fizyczną.
A jaką miałeś cenę wyjściową ?
182 000 a co bierzesz??? może też zmienię Żona mi wierci dziurę żeby mercedesa GLC wziąć:)edgeofsanity pisze: ↑17.10.2019, 09:05Ok, i tak nie biorę Arteona w końcu. Ale dzięki za opinię. Dla Mnie taki rabat nie jest zły na osobę fizyczną.