W poczatkach produkcji przy duzym ekranie jest wlasnie tak jak kolega zalaczyl na filmieakawoj pisze: ↑18.10.2019, 09:43Niestety, mam tak: https://www.youtube.com/watch?v=LSyZ43- ... e=youtu.beAdamBeg pisze: ↑16.10.2019, 22:26A nie masz czegoś takiego jak "Zestawienie" ? w zakładce Dane Podróży?akawoj pisze: ↑16.10.2019, 21:25Jeżeli to było do mnie to oczywiście, że umiem to obsługiwać. Natomiast nie ma u mnie możliwości wyświetlenia takiej metryczki, która pokazuje wszystkie te informacje jednocześnie (jak na foto u kolegów). Mogę sobie (co jest bez sensu) pokazywać jedną z tych wartości na raz lub przewijać się między nimi.AdamBeg pisze: ↑16.10.2019, 09:47Na kierownicy po prawej stronie masz srebrny przycisk do przerzucania elementów, który wyświetlają się na AID (wyświetlaczu), radio, nawigacja, telefon, status pojazdu itd. Każdy wybrany element możesz sobie dostosować strzałkami w górę i w dół, które też znajdują się po prawej stronie.
W danych o pojeździe masz do wyboru, zasięg, zestawienie, chwilowe spalanie i jeszcze kilka różnych opcji.
Kodowanie samochodów
-
- Member
Re: Kodowanie samochodów
Nie wyleciała.
Została dodana w MY2020.
Mam MY2019 odebrany w sierpniu i też nie mam takiego zbiorczego zestawienia.
Jest jak na filmie.
Produkcja lipiec 2018. Również brak pełnej metryczki.
Arteon Elegance 2.0 TSI 190KM 2018
U mnie zakładka status pojazdu póki co ograniczyła się do komunikatu o konieczności dolewki adblu, który i tak wyskakiwal przy uruchomieniu auta.
Arteon R-line 2.0 TDI 190 KM
Czy komuś udało się wgrać test zegarów podczas uruchomienia samochodu w MY2020? Jeśli tak, to jak?
Wiem że można wyłączyć kodowanie start/stóp. Ale czy potem można tym samym przyciskiem załączyć opcję?