Arteon MY2020
Re: Arteon MY2020
Spojlera nie mam w ogóle w konfiguracji a na samochodzie jest taki zonk
-
- Member
Czyli można zapłacić 2tys albo mieć za darmo, niezły wybórŁukaszBP pisze: ↑18.10.2019, 15:54Tak pokazuje konfigurator, jak konfigurowałem swoje auto, to najpierw tej pozycji nie widziałem, a później przy okazji kolejnych zmian w konfiguracji ta opcja się pojawiła. Ostatecznie wątpliwości zostały rozwiane przez salon, który potwierdził, że jest to standard w rline i nie trzeba zaznaczać tej opcji samodzielnie w konfiguratorze.
Czyli naprawili formularz, jeśli konfigurujesz wersję rline, to spojler jest już domyślnie i nie wymaga zaznaczania dodatkowych opcji
Z nudów wlazlem do konfiga rline i coś jest nie teges przynajmniej z galerią bo przy zarówno dodanym i odjętym spoilerem pokazuje go w grafice?
Arteon R-line 2.0 TDI 190 KM
W konfiguratorze jest błąd. R-line ma spojler w standardzie.
Jeżeli chodzi o koło zapasowe, bo wcześniej była taka dyskusja, to w przypadku braku dokupienia opcjonalnego koła zapasowego (obojętnie którego), w aucie wtedy nie ma nic (ani zestawu naprawczego, ani lewarka i klucza do kół).
Jeżeli chodzi o koło zapasowe, bo wcześniej była taka dyskusja, to w przypadku braku dokupienia opcjonalnego koła zapasowego (obojętnie którego), w aucie wtedy nie ma nic (ani zestawu naprawczego, ani lewarka i klucza do kół).
Generalnie mam wrażenie, że w całym tym vw to jest mega bałagan.
- Blazio1946
- Posting Freak
Nie ma i nie było bo vw daje wspaniałomyślnie opony samouszczelnijące. Musisz dokupić albo dojazdowke ( w 2017 nie było takiej opcji) albo pełnowymiarowe koło.mmmjanas pisze: ↑18.10.2019, 21:47W konfiguratorze jest błąd. R-line ma spojler w standardzie.
Arteon R-line 190 TSI