Montaż elektrycznej klapy bagażnika
Re: Montaż elektrycznej klapy bagażnika
Elektryczna klapa bagażnika kosztuje 4790, dla pakietu premium 2130.
Bez tego, Arteon jest wyposażony w ręczne otwieranie i zamykanie klapy bagażnika.
Bez tego, Arteon jest wyposażony w ręczne otwieranie i zamykanie klapy bagażnika.
Mam i sobie chwalę. Nawet z kopniaka działa bezbłędnie co naprawdę czasem się przydaje. A że to kawał klapy to warto w to zainwestować (na etapie konfigu/wyboru z placu)
R-Line 2.0 TDI 190 KM DSG7 - Pure White
Jak sie ma mozliwosc to warto, jak sie kupowalo jak ja i nie mialo sie wyboru trzeba sie naglowic jak to ustrojstwo zamontowac i uruchomic, stad ten temat...
eRlinia 2.0 teesi + blisko 600 Nm w ośce
Nie chciałem zakładać nowego tematu, pytanie czy jak przejadę około 20 km z nieznacznie uchyloną elektryczną klapą to się coś rozsypie, np. siłownik?
Arteon R-line 2.0 TDI 190 KM
Nic się n ie stanie. Możesz zatrzymać zamykanie lub otwieranie w dowolnym momencie np dociskając długie wystające z bagażnika elementy. Spokojnie można kawałek przejechać.
Arteon R-line 2.0 TSI 272 KM
Posiada ktoś elektryczną klapę z dwoma klawiszami do zamykania ale bez opcji otwierania nogą i posiada OBDeleven?
Potrzebuje kopie zapasową kodowania ponieważ doposażyłem do swojego Arteona elektryczną klapę ale nie działa zamykanie po czasie za pomocą klawisza z literką A.
Potrzebuje kopie zapasową kodowania ponieważ doposażyłem do swojego Arteona elektryczną klapę ale nie działa zamykanie po czasie za pomocą klawisza z literką A.
-
- Member
Zamykanie nie jest po czasie tylko jak odejdziesz z kluczykiem.
Ktos wreszcie przeprowadzil ten zabieg skutecznie??? Jesli tak to niech sie pochwali jaki koszt i ile gratow jest do wymiany-dzieki.
eRlinia 2.0 teesi + blisko 600 Nm w ośce
Ja dołożyłem klapę do swojego tylko nie działa mi jeszcze closing assist czyli zamykanie po czasie.
Pozostałe działanie z przycisków, pilotów gra bez żadnego problemu.
Pozostałe działanie z przycisków, pilotów gra bez żadnego problemu.